Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

İnsafsız hırsız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin Yuva Mahallesi’nde yaşlı bir kadının buzdolabı ve çamaşır makinesini çaldılar. Yaşlı kadın hırsız ya da hırsızların bulunmasını istiyor.

 

HEMEN HER GÜN HIRSIZLIK OLUYOR

Yuva Mahallesi’nde oturan Hatun Zengin (70), evinin demir kapısını kilitleyerek, oğlu Yusuf Zengin’in evine gitti. Gittiği akşam demir kapıyı açan hırsız ya da hırsızlar evde bulunan buzdolabı ve çamaşır makinesini çaldılar. Eve geldiğinde gözlerine inanamayan yaşlı kadın ve oğlu polise haber verdi. Olay yerine gelen hırsızlık ekibi, parmak izi araştırması yaptı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. Yuva Mahallesinde hemen hemen her gün hırsızlık olayının geldiği söyleniyor.

 

PROTEZ BACAĞI ÇALINMIŞTI

Geçen sene aynı eve giren hırsız ya da hırsızlar, engelli olan Yusuf Zengin’in protez bacağını çaldı. Uzun süre Zengin, protez bacağının bulunmasını bekledi. Fakat bir yıl geçmesine rağmen protez bacak bulunamadı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu