Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSpor

İnsanlara örnek oldunuz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

OTURARAK VOLEYBOL 1. ETAP 2. LİG MÜSABAKALARI AÇILIŞ TÖRENİ YAPILDI

 

 

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından ilimizde düzenlenecek olan “2016-2017 Sezonu Oturarak Voleybol 1. Etap 2. Lig Müsabakaları” açılış töreni gerçekleştirildi.

 

KATILIM YÜKSEK OLDU

Kırıkkale, Ankara, Adana, Bolu, Gaziantep, Karaman, Konya ve Samsun illerinden sporcuların katıldığı 17 Ağustos Spor Salonundaki açılış törenine; Vali Dr.M.İlkerHaktankaçmaz, İl Jandarma Komutanı J. Albay İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Adnan Vural, Türkiye Bedensel Engelliler Federasyon Başkan Yardımcısı İlhami Kılınçkaya, protokol üyeleri, vatandaşlar ve sporcular katıldı.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

Açılış merasimi ile takımların yerlerini almasının ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Adnan Vural bir konuşma yaptı. Vural’ın konuşmasının ardından kürsüye gelen Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Başkan Yardımcısı İlhami Kılınçkaya’da, üç etaplı olarak voleybol ligine başladıklarını ifade ederek sporculara başarılar diledi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Vali Dr.M.İlker Haktankaçmaz, salonda bulunan sporcuların gösterdiği azmi takdir ederek başladığı konuşmasında, “ Engellere rağmen hayata tutunmanız, hiçbir engeli olmayan insanımıza örnek olacak davranışlar. Sizler bu müsabakalarda şampiyon olur ya da olmazsınız, ama sırf böyle bir faaliyetin içinde olduğunuz için insanımıza bu anlamda örnek olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

 

İYİ OLAN KAZANSIN

Kırıkkale ili olarak bütün müsabakalara ev sahipliği yapmaktan çok büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Haktankaçmaz; “Burada başta federasyon yardımcımız olmak üzere onun adıyla da bütün federasyonlara çağrı yapıyorum. Biz Kırıkkale olarak bu tür müsabakalara evsahipliği yapmak ve bütün imkanları seferber etmek için hazırız. Kırıkkale’nin bu tür etkinliklere, faaliyetlere ihtiyacı var. Tabi bu tür etkinliklerin ilimizde düzenlenmesi Kırıkkale’nin sosyal, kültürel ve spor yaşantısına çok büyük renk katacaktır. Kırıkkale’mizin hem ulaşımı çok kolay, hem insanları çok sıcak. Ben bu anlamda, bu vesile ile hepinize başarılar diliyor, iyi olan kazansın diyorum. ”dedi.

 

BAŞLAMA VURUŞU YAPILDI

Açılış konuşmalarının ardından Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Başkan Yardımcısı Kılınçkaya tarafından Vali Haktankaçmaz’a şilt takdim edildi. Folklor ekibi tarafından yöresel halk oyunlarının da sergilendiği açılış programının tamamlanmasından sonra, Vali Dr.M.İlkerHaktankaçmaz’ın başlama vuruşu yapmasıyla birlikte müsabakalar başladı.

 

Haber: Burak Can

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x