Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

İnsanların en aydınlık düşüncelisi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

 

EN HAYIRLISI

Öztürk, mesajında, İslam dininin çağlar üstü mesajını bizlere ulaştıran, insanlığa lütuf, rahmet ve güzel ahlak timsali olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in dünyaya teşriflerinin kutlandığı Kutlu Doğum Haftası’nı idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Öztürk, yüce Allah’ın yeryüzüne gönderdiği son elçi olan Hazreti Muhammed’in insanların en hayırlısı, en aydınlık düşüncelisi ve hakikatin sadık emanetçisi olduğunu vurguladı.

 

İNSANLIĞA TEBLİĞ EDİLDİ

Öztürk, şunları kaydetti: “Barış dini İslam, onun aracılığıyla insanlığa tebliğ edilmiştir. Peygamber Efendimiz, bütün insanlığa kucak açan bir barış ve sevgi öğretisinin taşıyıcısı olmuş, doğruluk ve güzel ahlakın en iyi örneğini kendi hayatıyla göstermiştir. Yolumuzu aydınlatan, yüreklerimizi aşkla, merhametle dolduran sevgili Peygamberimizin hatırasına ve emanetine hep birlikte sahip çıkmalıyız. İnsanlığı yüceltmek, insanlığı diriltmek ve insanlığı yaşatmak için ‘gelin birlik olalım’ çağrısı etrafında daha güzel bir dünya için sevgi, saygı ve merhamet gibi yüksek ahlaki erdemlere sıkı sıkıya sarılmaya her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Bu duygu ve düşüncelerle Kutlu Doğum Haftamızın ülkemize ve gönül coğrafyamıza hayırlar getirmesini dilerim.”

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x