Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetYaşam

İnsanlık için yol gösterici

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu Kutlu Doğum Haftası’nı yayınladığı mesajla kutladı. 

SON TEMSİLCİ

Dedelioğlu kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi; “İlahi vahyin ve tamamlanmış evrensel mesajın son elçisi Peygamberimiz Hz. Muhammed’in dünyaya gelişinin kutlandığı önemli bir haftadayız. Hz. Muhammed  dinlerin özündeki evrensel mesaj olan sevgi, barış, kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşmanın son temsilcisidir. Medeniyetler arası çatışma için gayret gösterenlerin olduğu günümüzde ilahi dinlerin ve Peygamberimiz Hz Muhammed in mesajı insanlık için yol göstericidir.

O’NU ÖRNEK ALMALIYIZ

Peygamberimizin bizlere sunduğu mesajlara kulak vermeye ve ortaya koyduğu yüksek ahlakı örnek almaya,  İnsanı insan yapan erdemlerin odağında yer alan Peygamberimizi yeniden keşfetmeye, onun bizlere sunduğu çağlar üstü yüce değerlerden ve üstün ahlaktan daha fazla ilham almaya şu günlerde çok daha fazla  ihtiyacımızın olduğunu düşünüyorum. “Rahmet, sevgi, hoşgörü, ve adalet gibi tüm erdemli değerleri kişiliğinde toplamış olan Hz. Peygamber, hayatı boyunca insanları doğruluğa, iyiliğe, yardımlaşma ve dayanışmaya teşvik etmiştir.

TÜM YARALARA MERHEM OLMASI DİLEĞİYLE

Alemlere Rahmet Olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed  in bizlere sunduğu merhamet ve şefkat vurgusunun tüm yaralara merhem olması, tarih boyunca tüm insanlığın ortak değeri olan merhamet ve şefkati hayatın her alanına etkin kılmamız temennisi ile  tüm İslam aleminin Kutlu Doğum Haftasını tebrik eder selam ve saygılar sunarım.

Başa dön tuşu