Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

İş Bankası 91 yaşında

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İş Bankası’nın 91. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Kırıkkale Şube Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu ve saygı duruşunda bulunuldu.
 
45 PERSONELLE HİZMET VERİYORUZ
Çelenk törenin ardından açıklama yapan İş Bankası Kırıkkale Şube Müdürü Hasan Al, “ Kırıkkale’de 3 Şube 16 ATM 45 Personele Kırıkkale halkına hizmet veriyoruz.     Bankamızın 91. kuruluş yıldönümümüzü kutlamanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyor, Bankamızın yüz yaşına güçlü ve sağlam adımlarla ilerliyor olmasının haklı gururunu paylaşıyoruz” dedi.
 
BANKACILIK TARİHİNDE ÖNEMLİ İZLER BIRAKTI
İş Bankası’nın 100. Yılına sağlam adımlarla ilerlediğini belirten Müdür Al, “ Bankamız Bir cumhuriyet kurumu olan Bankamız, 91. yıllık tarihinde, kuruluşunda üstlenmiş olduğu ülkemizin ekonomik bağımsızlığının teminatı olma görevini her zaman yerine getirmiş, gücünü ülkemiz sınırlarının dışına da taşıyarak bulunduğu coğrafyanın önemli oyuncularından biri haline gelmiştir. İş Bankası; tüm dünya değişirken ve Türkiye de bu değişimlerden az ya da çok etkilenirken, zikzaklı ve krizli dönemlere rağmen kuruluş felsefesinden ve üstlendiği misyondan taviz vermeden başarısını sürdüren bir kurum oldu, değişimlere, gelişmelere uyum sağlayarak hatta bizzat değişimin öncüsü olarak ülke ekonomisinde ve bankacılık tarihinde önemli izler bıraktı” ifadelerini kulandı.
 
İŞ BANKASI AİLESİNE VE ÜLKEMİZE KUTLU OLSUN
Al yaptığı konuşmada, “Paydaşlarına olduğu kadar topluma ve ülke ekonomisine değer katma anlayışı ile çalışan Bankamız bir yandan kuruluşundan itibaren benimsediği ilkelerini korurken, diğer taraftan ekonominin iniş ve çıkışlarında da adeta bir paratoner gibi riskleri bünyesinde eritip etkilerini yumuşatmış, yeri geldiğinde sağlam atılmış temellerinden aldığı güçle istinat duvarı gibi ülke ekonomisine destek olmuştur” diye konuştu.  Al   Bankalıları saygı ve rahmetle anıyorum. 91. kuruluş yıldönümümüz İş Bankası Ailesine ve ülkemize kutlu olsun ifadelerini kulandı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu