Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

İşgal girişimidir

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İsrail’in Mescid-i Aksa’ya yönelik ihlallerine yönelik protestolar, Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de gerçekleştirildi. Memur-Sen Şube Başkanı Yaver Yalçın düzenlenen basın açıklamasında Mescid-i Aksa’da yaşananların Siyonizm’in son oyunu olduğunu söyledi.

 

BASIN AÇIKLAMASI YAPILDI

Memur-Sen Kırıkkale İl Başkanı Yaver Yalçın düzenlenen basın açıklamasında Mescid-i Aksa’da yaşananların Siyonizm’in son oyunu olduğunu söyledi. Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) üyeleri Mescid-i Aksa’da İsrail hükümetinin ibadete yönelik engellemelerine yönelik basın açıklamasında bulundu.

 

MESCİD-İ AKSA’YA SALDIRMIŞTIR

Yalçın, yaşanan gelişmeler hakkında, “Çeyrek asırdır bölgemizde yaşanan kirli stratejinin de en stratejik ayaklarından biri Mescid-i Aksa’nın işgal girişimdir. Yani, Mescid-i Aksa’ya yapılan saldırılar, Afganistan, Irak ve nihayet Suriye’de yaşananlardan bağımsız ele alınamaz. Kimileri inkar etse de emperyalizmin çirkef cürufu bizim bölgemize boşatılırken İsrail, şimdi tam zamanı diyerek Mescid-i Aksa’ya saldırmıştır” dedi.

 

SAVAŞIN ÖNEMLİ HALKASIDIR

Yalçın, siyonizmin nihai hedefine doğru adım adım ilerlediğini dile getirerek “Büyük İsrail Projesi’ni gerçekleştirmek için Allah’ın bize emanet ettiği ve ebedi hakikatin tapusu olan Mescid-i Aksa’yı ortadan kaldırmak için kirli bir tezgah kurdu. Mescid-i Aksa’da yaşananlar, İsrail’in yürüttüğü kirli savaşın önemli halkasıdır.” diye konuştu.

 

STRATEJİNİN BİR PARÇASI

Yalçın, ABD’nin Suriye kaosundan yararlanarak desteklediği terör örgütü PYD’nin de bu oyunun bir parçası olduğunu hatta DEAŞ ve FETÖ’nün de emperyalizmin kurguladığı, İsrail’in uyguladığı stratejinin bir parçası olduğunu savundu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x