Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

İŞKUR KURALARI ÇEKİLDİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğünce TYÇP kapsamında okullarda görevlendirilmek üzere 126 kontenjan için bin 475 kişi başvurdu
Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğünce Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında okullarda görevlendirilmek üzere alınacak 126 geçici işçi kurayla belirlenecek.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesinde noter huzurunda düzenlenen kura çekimine katılacak bin 475 kişi sabahın erken saatlerinde yerlerini aldı.
Çalışma ve İş Kurumu Müdür Yardımcısı Zeki Arıkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzalanan sözleşme kapsamında merkez ve ilçelerdeki okullarda çalıştırılmak üzere 126 kişinini işe alınacağını söyledi.
126 kişilik kontenjan için toplam bin 475 kişinin başvuruda bulunduğunu belirten Arıkan, “126 kişinin 80’i merkezde kalan kısmı da ilçelerde görev yapacak. Bugün burada noter huzurunda kura çekeceğiz ve 126 kişiyi belirleyeceğiz.” dedi.
Konuşmaların ardından kura çekimine geçildi.
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x