Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşet

İŞKUR’un kendi binası inşa edilecek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bugüne kadar kiralık binalarda hizmet veren Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR)’un kendi binasının yapılacağı arazide zemin etüdü yapıldı.  
 
VALİ KOLAT’A TEŞEKKÜR
İŞKUR İl Müdürü Nazım Ulu konu hakkında şu açıklamaları yaptı; “Bugüne kadar kiralık binalarda hizmet vermekteydik. Ancak bu hizmetleri daha iyi yürütülebilmesi, kendi hizmet binamızı yapmak için arsa araştırılmış, bu araştırmalar sonucunda hazineye ait Gürler Mahallesindeki arsa İl Müdürlüğümüze hizmet binası yapılması için tahsis edilmiştir. Bu arsanın il müdürlüğümüze tahsisi için emeği geçen Sayın Valimiz Ali Kolat başta olmak üzere diğer tüm yetkililere kurumumuz adına teşekkür ederim”
 
“GÜZEL BİR HİZMET BİNASI KAZANDIRACAĞIZ”
“Hizmet binası için, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü teknik personellerinden Jeoloji Mühendisi Ali Gökçe, İnşaat Mühendisi Can Arslan, zemin yapısı ve yapılaşmaya uygunluğu açısından Kırıkkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü teknik personeli ile birlikte Jeoloji Mühendisi Ebru Köse, Jeoloji Mühendisi Osman Sür ile birlikte İl Müdürlüğümüzün yetkililerinin de bulunduğu ortamda 13.02.2015 tarihinde zemin etüdü yapılmıştır. 2015 yılı yatırım programına alınan il müdürlüğümüz hizmet binası en kısa sürede inşaata başlanarak, bittikten sonra ilimize güzel bir hizmet binası kazandırmış olacağız” dedi.
 
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu