Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

İŞKUR’un temeli atıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan ve ihalesini Vuralhan Grup’un aldığı İŞKUR’un yeni binasının temeli dualarla atıldı.

 

Kurtuluş Mahallesinde yapılan temel atma törenine İşkur Müdürü Nazım Ulu, Vuralhan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Denizhan Vural, Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Süleyman Köstekli ve çok sayıda davetli katıldı. Temel atma töreni yapılan dua ve kurban kesiminin ardından Müdür Ulu, Köstekli ve Vural tarafından temel atma düğmesine basılarak gerçekleştirildi.

 

DAHA İYİ OLACAK

Temel atma töreninde konuşan İŞKUR Müdürü Namız Ulu; “İŞKUR yeni binası olacak 634 Metre kare oturumunda oluyor üç dönüm 700 metre arsamız var. 1 Nisan 2016’da sözleşme başladı 2017 Nisan ayında bitecek, bu arsanın alınmasında İŞKUR yönetim kurulu üyesi Süleyman köstekli valimiz büyük katkısı oldu bizde müdürlük olarak elimizden geleni yaptık Kırıkkale halkına daha iyi hizmet vermek istiyoruz. Tüm binaları mahalleler dağılıp kalabalıkları dışarı aktarılmasını daha iyi olacağını düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

 

10 AY GİBİ KISA SÜREDE

Köstekli ise, “5 yıldır İŞKUR yönetim kurulu üyesiyim esnafların temsilen görev yapıyorum. Bu görev esnasında İŞKUR kiralıkta olduğunu biliyorduk bunun bilinci ile eski yönetim kurulu başkanımız Nusret yazıcı ve yönetim kararı ile Selçuklu mimarı binası yapılmasına karar verildi. Kırıkkale valimiz defterdarımız arsayı verdiler 10 ay gibi kısa bir sürüde Vural Han Grup tarafından yapılan bina hizmete açılacak herkese hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

 

HAYIRLI OLSUN

İş kur binası firmamız Vural-han grup tarafından yapımının başlandığını söyleyen Vural Han Grup Yönetim Kurulu Başkanı Denizhan Vural, “Selçuklu mimarı tarzında bina yapılacak ihalenin tamamlanmasının ardından bugünde temelini atıyoruz.  Yaptığımız tüm işlerde olduğu gibi İŞKUR binası yapımında da kısa sürede teslim edeceğiz. 2017 nisan ayında açılışı yapılacak olan İŞKUR binasında ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız devam ederek İŞKUR binasını kısa sürede teslim edeceğiz. Kırıkkale halkına hayırlı olsun” dedi.

 

 

 

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x