Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

İslam toprağının bombalanmasından memnuniyet en büyük zillet

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İstişare toplantısına katılmak üzere Kırıkkale’ye gelen SP Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Aydın, ABD’nin Suriye’yi vurmasına ilişkin, “Miraç gecesinde İngiltere´si, Amerika´sı, Fransa´sı İslam toprağını Müslüman ülkelerin halklarının, yöneticilerinin gözüne baka baka bombalıyor. İslam ülkelerinin yöneticilerinin bir kısmı da bundan memnuniyet duyduklarını söylüyorlar. Bundan daha büyük bir zillet olamaz” ifadesini kullandı.

MİRAÇ KANDİLİ GECESİ

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, Kırıkkale’de partisinin il başkanlığı istişare toplantısına katıldı. STK temsilcileriyle bir araya gelen Birol Aydın, ABD’nin Suriye’yi havadan vurmasına ilişkin şu değerlendirmede bulundu. “Miraç gecesinde İngiltere´si, Amerika´sı, Fransa´sı İslam toprağını Müslüman ülkelerin halklarını yöneticilerinin gözüne baka baka bombalıyor. İslam ülkelerinin yöneticilerinin bir kısmı da bundan memnuniyet duyduklarını söylüyorlar. Bundan daha büyük bir zillet olamaz” diye konuştu.

BU ANLAYIŞ DEĞİŞMELİ

Aydın “Türkiye de bu memnuniyeti ifade eden ülkelerden birisidir. Fransa, Amerika, İngiltere, şu veya bu bahane ile bir İslam toprağını bombalayacak. Bir İslam ülkesi yöneticileri de bundan memnuniyet duyduklarını izah edecekler. Bu coğrafya bu ülke bu zilleti kaldırmaz, bu yöneticileri kaldırmaz. Bu anlayışın mutlaka 2019 seçimlerinde değişmesi gerekir. Suriye´nin kimyasal silah kullanma iddiası ile vurulduğu üzerinde konuşuluyor. 2003 yılında aynı teraneler Irak operasyonunda olmuştu” dedi.

HABER MERKEZİ

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x