Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

İSMAİL SEVİNDİ(RECEK)

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkalespor da tüm krizlerin aşılması ile gözler yeni sezona ve yeni transferlere çevrildi. Taraftarlar takımın saha da nasıl mücadele edeceğini düşünürken yeni transferleri merak ediyorlar.
İSMAİL SEVİNDİ UMUT VERİYOR
Kırıkkalespor bu sezon transfer edilen ve kamp çalışmalarında ki başarısı ile teknik heyeti umutlandıran İsmail tam bir görev adamı olarak dikkat çekiyor. Verilen görevleri eksiksiz yerine getirerek kendini gösteren İsmail’in istikrarlı yapısı da takdirle karşılanıyor.
İŞTE KARİYERİ
2013-2014 Sezonunda ilk olarak Adliyespor’da forma giymeye başlayan İsmail, 1991 doğumlu ve 25 yaşında. Kariyerinde toplam 88 maça çıkan İsmail, Adliyespor hariç hiçbir takımda forma giymedi. 88 maçta forma giyen orta saha oyuncusu 3 yılda toplam 3 gol atma başarısı gösterdi. 88 maçta 26 sarı kart gören İsmail kariyerinde sadece bir kere kırmızı kart gördü. 2013-2014 sezonunda 22 maça çıkan 1839 dakika saha da kalan İsmail 2014-2015 sezonunda 29 maç forma giydi. Toplamda 2465 dakika saha da kaldı. Bu istatistiklerle her sene üzerine koyarak giden İsmail bu sene tüm 3. Lig takımlarının radarına girdi. Her sezon artan grafiğine rağmen tek handikabı Adliyespor harici hiçbir takımda forma giymemesi ve ilk transferini gerçekleştirmesi.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x