Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

İsrail ürünü Yahşihan’a girmeyecek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan Belediyesi, İsrail menşeli ürünleri boykot etme kararı aldı, beledi binasına dev Türk Bayrağı ve Filistin bayrağı astı. Belediye Başkanı Ahmet Sungur, İsrail’in insanlık dışı saldırısını lanetle kınadığını açıkladı.

Satışlar yasaklandı

Belediye Başkanı Ahmet Sungur şunları söyledi; “Sizlerinde yakından takip ettiği üzere kamuoyunda geniş yer bulan son 15 gündür şiddetini artırarak devam eden İsrail’in Filistin’e uygulamış olduğu insanlık dışı saldırıyı lanetle kınıyorum. Filistinli kardeşlerimizin onurlu direnişine destek olmak maksadıyla ‘Katil İsrail’ sermayesi ile üretilen ürünlerin Yahşihan Belediye Başkanlığımıza ait sosyal tesislerde satışını bugün itibarı ile yasaklamış bulunmaktayız. Ayrıca kurum içi ikramlarda yine bu ürünleri kullanmayacağımız gibi bizi hiçbir konuda yalnız bırakmayan duyarlı hemşerilerimizin İsrail sermayeli ürünleri boykot kampanyasına gerekli desteği vereceklerini umut ediyorum” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu