Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

İŞTE TAM LİSTE

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valiliği Fetö operasyonları ve açığa almaları hakkında basın bildirisi yayınladı. Bildiri de Açığa alınanlar, tutuklananlar, malvarlığına tedbir konulanlar ve kayyum atanan şirketler hakkında bilgi verdi.
404 KİŞİ AÇIĞA ALINDI
Valilik Makamınca yayınlanan bildiriye göre İl Emniyet Müdürlüğü 31, Polis Meslek Yüksek Okulu 2. Defterdarlık 5, Milli Eğitim 196, Gençlik ve Spor Müdürlüğü 2, Yurtkur 1, SGK 6, İl Müftülüğü 2, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü 3, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği 11, İl Sağlık Müdürlüğü 2, Halk Sağlığı 18, İŞ Kur 1, TMO 1, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü 5 , Keskin F Tipi Cezaevi 1, Kırıkkale Üniversitesi 92, Belediyeler 3, MKE 2, Kamu Görevlisi 20 olmak üzere toplam 404 kişi açığa alındı.
AÇIĞA ALINANLARIN 29’U TUTUKLU
Valilik Makamınca yapılan açıklamada, “görevden uzaklaştırılarak hakkında işlem başlatılan kamu personellerinin 2 kişi gözaltında ve 29’u tutuklu olup 1’i de adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır. Ayrıca haklarında adli işlem devam eden 23 sivil vatandaştan 18’i gözaltında, 3’ü tutuklu 1’i de adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.” İfadeleri kullanıldı.
16 OKUL MİLLİ EĞİTİME DEVREDİLDİ
Yayınlanan bildiride “Aralarında Okul ve Yurtlarında bulunduğu 16 eğitim kurumuna el konularak İl Milli Eğitim Müdürlüğüne devri sağlanmıştır” ifadelerine yer verildi. Aralarında İş Adamı ve Kamu Görevlilerinin de bulunduğu 27 şahsın malvarlıklarına mahkeme kararıyla tedbir konulmuştur. İlimizde faaliyet gösteren Kale Feza Eğitim Hizmetleri A.Ş. ve Kale Maltepe Eğitim Hizmetleri A.Ş. adlı 2 şirketin malvarlıklarına el konulmuş ve mahkeme kararıyla bu şirketlere kayyum atanmıştır.” Denildi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x