Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

İŞTE TÜRK POLİSİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Menderes Caddesinde bir süpermarket önünde karşıdan karşıya geçmek isteyen yaşlı karı kocanın imdadına polis yetişti. Yaşlı çiftlere yardım eden polis İşte Türk Polisi dedirtti.
ARAÇTAN İNDİ YARDIM ELİ UZATTI
Süpermarketten alışveriş yapan ve el arabası ile karşıdan karşıya geçmek için Menderes Caddesinin kenarında bekleyen ancak geçen araçlar yol vermediğinden karşıya bir türlü geçemeyen yaşlı çiftin imdadına polis yetişti. Devriye görevini yürüten Asayiş Büro Amirliğinde görevli Olcay Coşkun isimli Polis Memuru, araçtan inerek yaşlı çifte yardım etti.
İNSANLIK ÖLMEMİŞ
Araçtan inerek yaşlı çiftin imdadına yetişen ve yoldan karşıya geçmelerini sağlayan polis memuru Olcay Coşkun bununla da yetinmeyip, çifti evine kadar götürdü. Çevrede bunu gören vatandaşlar “ vay be insanlık ölmemiş, işte Türk Polisi” derken, polis memuru “insanlara yardım etmek polisin asli görevidir” demekle yetindi.
ALLAH POLİSİMİZE ZARAR ZEVAL VERMESİN
Erzak aldıklarını ve yaşlılıktan dolayı hızlı hareket edemedikleri için karşıdan karşıya geçemediklerini söyleyen yaşlı amca “Yol kenarında hayat arkadaşımla birlikte el arabamızla kaldık. Arabalar hızlı geldikleri için bir türlü karşıya geçemedik. Sonra bir araba durdu ve içinden sivil polis indi bize yardım etti evimize kadar götürdü. Allah razı olsun, Allah bu zor günlerde Polisimize, Askerimize zeval vermesin” ifadelerini kullandı.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x