Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

İŞTE YENİ KIRIKKALESPOR (Özel Haber)

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sancılı bir süreçten sonra Mahkeme tarafından kayyum atanması ile birlikte normalleşmeye başlayan Kırıkkalespor da transferde sona gelindi.
Sportif konuların başına geçirilen ve takımla alakalı tüm çalışmalardan sorumlu olarak Sportif Direktör olarak Kırıkkalespor’a yeniden hizmet etmeye başlayan Battal Sarıca öncülüğünde yapılan toplam 22 transfer basına tanıtıldı.
Öncelik olarak geçen sezon takımı başarıya taşıyan Erkin Şimşir ve ekibi ile anlaşan Kırıkkalespor, iç transferde de 9 futbolcu ile anlaşarak, geçen sezon ki büyünün bozulmaması için çaba gösterdi. İç transferde takıma ağabeylik ve sıkıştığımız anlarda ki futbolu ile başarının en önemli mimarlarından Kaptan Uğur Kütük’ün yanı sıra, ilk yarı ki gol sıkıntımızı çözen ve attığı gollerle şampiyonluğu getiren Serdar Kılıç ile anlaşıldı. Bunun yanında hem genç hem de görev adamı olarak dikkat çeken ve taraftarın sevgilisi Mami takımda tutuldu. Kuşkusuz geçen sezon yaptığı savunmanın yanı sıra attığı gollerle de dikkat çeken Adem Ercan’la yola devam edildi. Ayrıca geçen sezon ki istikrarlı ve mücadeleci yanları ile taraftarların sevgilisi olmuş Veysi Durmaz, Engin Akbaş, Yasin Kapucu, Mehmet Kahveci ve Ömer Sunar’da önümüzde ki yıl Kırıkkalespor’la yola devam edecekler.
Elbette hepimizin daha çok merak ettiği isimler yapılan dış transferler. Geçen sezon bizi başarıya taşıyan ve 18 yıl sonra şampiyonluk turu atmamıza vesile olan futbolcularımız hepimiz için çok değerli. Onlar bu takımda hem ağabeylik yapacak, hem geçen sezon ki büyüyü koruyacak hem de mücadeleleri ile yine gönüllerimizi fethedecekler.
Peki, yapılan dış transferler kimler? Takıma ne kadar faydaları olacak? Geçmişlerinde neler yapmışlar? Hepsini merak ediyoruz. Sizin için özel olarak tüm transferlerin analizlerini çıkarttık. İşte Yeni Kırıkkalespor;
ERHAN KUŞKAPAN (KALECİ)
Kariyerinde 10 ayrı takımda oynayan Erhan Kuşkapan Kaleci mevkinde ligin kaliteli futbolcularından kariyeri boyunca 164 maça çıkan ve 174 gol yiyen Erhan’ın maç başı gol yeme ortalaması 1,06 olarak gözüküyor. Son sezonunda Adliyespor’la başarılı bir performans sergileyen, 18 maçta görev alıp 14 gol yiyen kaleci kendi rekorunu kırarak maç başı 0,87 ortalama ile yıldızlaştı. Osmanlı spor (eski Ankara spor) altyapılı Erhan, Osmanlıs, Bugsaş, Keçiören, Gölbaşı, İskenderun, Tokat, Bandırma, Erzin Belediye ve Adliye spor takımının formalarını terletti. 1 Maç Süper Lig, 83 maç 2. Lig ve 74 maç 3. Lig takımlarının kalesini koruyan Erhan kariyerinde 22 sarı kart görürken 1 kez kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.
CİHAN BAL (KALECİ)
1994 doğumlu 21 yaşında ki kaleci Ankaragücü altyapısından yetişti. Ankaragücü A2 takımıyla 6 maça çıkan Cihan geçen sezon Gölbaşıspor’a transfer oldu. Gölbaşında  da 6 maç görev alan Cihan, 1080 dakika saha da kalırken kalesinde 27 gol gördü. Gelecek vadettiği ve iyi bir alternatif olarak gözüktüğü için takıma kazandırılan Cihan yedek kaleci olarak Kırıkkalespor başarısı için ter dökecek.
ERDİ KORKMAZ (DEFANS)
Çaykur Rizespor alt yapısından yetişen 1994 doğumlu 22 yaşında ki Erdi, kariyerinde 62 maça çıktı. Kariyerinde 3 gol atan ve 11 sarı kart gören oyuncu, maçlarda arı gibi çalışması ile dikkat çekiyor. Çaykur Rizespor A2 takımının yanı sıra Başkalespor ve Elbakspor formaları giyen Rizeli oyuncu Sportif Direktör Battal Sarıca tarafından takıma kazandırıldı. Alternatifli kadroda kullanılacağı ve fayda sağlanacağı tahmin edilen defans oyuncusu kendisini ispat etmek için varını yoğunu sahaya koyan cinsten bir futbolcu.
SELAHATTİN ÖZCAN (DEFANS)
Gençlerbirliği altyapısından yetişen 1994 doğumlu 21 yaşında ki futbolcu kariyerinde toplam 46 maça çıktı ve 1 gol attı. Ankara doğumlu futbolcu Gençlerbirliği A2 takımının yanı sıra Keçiörengücü ile 2. Ligde şampiyonluk yaşamış. 2014-2015 sezonunda 2. Ligde Gölbaşı spor forması giyen Selahattin, daha sonra 3. Ligde Tekirdağ ve 2. Ligde İstanbulspor’da futbol oynadı. İstanbulspor’dan transfer edilen Selehattin’den bu sezon çok şey bekleniyor.
GÖKTUĞ UZUNOĞLU (DEFANS)
1990 Doğumlu 26 yaşında ki futbolcu 3. Ligin en tecrübeli isimlerinden biri. Kariyerinde toplam 155 maça çıkan Göktuğ 2 kez fileleri havalandırdı. Kariyerinde 9 transfer yapan ve yalnızca 2 maç 2. Ligde oynayan Göktuğ kariyerinin geri kalanını 3. Ligde geçirdi. Körfez İskenderun’dan transfer edilen oyuncu, büyük ihtimal ilk 11 olarak kullanılacak.
ERHAN ŞİMŞEK (DEFANS)
Kdz. Ereğlispor’dan transfer edilen 1994 doğumlu 22 yaşında ki oyuncu kariyerinde 55 maça çıktı 2 gol attı. Kariyeri boyunca 14 sarı kart gören Erhan hiç kırmızı kart görmedi. Yeşil Bursa, Gebze Sultan Orhan ve Ereğli formaları giyen Erhan 3. Ligde 9 maçta forma giydi.
 
İSMAİL SEVİNDİ (ORTASAHA)
2013-2014 Sezonunda ilk olarak Adliyespor’da forma giymeye başlayan İsmail, 1991 doğumlu ve 25 yaşında. Kariyerinde toplam 88 maça çıkan İsmail, Adliyespor hariç hiçbir takımda forma giymedi. 88 maçta forma giyen orta saha oyuncusu 3 yılda toplam 3 gol atma başarısı gösterdi. 88 maçta 26 sarı kart gören İsmail kariyerinde sadece bir kere kırmızı kart gördü. 2013-2014 sezonunda 22 maça çıkan 1839 dakika saha da kalan İsmail 2014-2015 sezonunda 29 maç forma giydi. Toplamda 2465 dakika saha da kaldı. Bu istatistiklerle her sene üzerine koyarak giden İsmail bu sene tüm 3. Lig takımlarının radarına girdi. Her sezon artan grafiğine rağmen tek handikapı Adliyespor harici hiçbir takımda forma giymemesi ve ilk transferini gerçekleştirmesi.
 
FERHAT GÜÇLÜ (ORTASAHA)
Şampiyon Etimesgut’tan transfer edilen ve kariyerinde 153 maça çıkan tecrübeli futbolcu, kariyeri boyunca 22 gol atma başarısı gösterdi. Geçen sezon şampiyonlukta 1 gol ile fayda sağlayan orta saha oyuncusu, Bal’da 18, 2. Ligde 37, 3. Ligde 93 maçta forma giydi. Tecrübesi ile takıma büyük katkı sağlaması beklenen oyuncu, kariyeri boyunca 5 takımda forma giydi.
ARSLAN MERT LAFÇI (ORTASAHA)
Samsun spor U19 takımından transfer edilen Arslan Mert, 1996 doğumlu ve 20 yaşında. Kariyerinde sadece Samsun spor A2 ve U19, U21 takımlarında oynayan futbolcu geleceğe yatırım olarak transfer edildi.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x