Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

İYİ BAYRAMLAR KIRIKKALE

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bugün itibarı ile Bayram tatili başladı. Gurbetteki vatandaşlar Sıla-i Rahim için memleketlerine dönmeye başlarken, Kurban pazarı hareketlendi, Bayram alışverişleri arttı.
BIÇAKLAR KURBAN İÇİN BİLENİYOR
Pazartesi günü Allah (c.c.) için büyük ve küçükbaş hayvanlarımızı kurban edeceğiz. Tüm İslam âlemini tatlı bir telaş sararken, alışveriş merkezleri hareketlendi. Kurban pazarında, kurbanlık için pazarlıklar kızışırken, vatandaşlar fiyatların Bayram yaklaştıkça düşeceği umudunda. Bıçaklar Kurbanlıklar için bilenirken, bayram alışverişleri tavan yaptı. Çocuklarına Bayramlık almak için alışverişe çıkan aileler çocuk mağazalarını doldururken, çarşıda ki hareketlilik Bayram bereketi ile geldi dedirtti.
TRAFİK FELÇ
Kırıkkale şehirlerarası yollarda ki yol yapım çalışmaları nedeniyle trafik felç olurken vatandaşlar canlarından bezdi. Trafik ekipleri şehrin giriş ve çıkışlarında önlemlerini alırken, güvenlik aramaları en üst seviyeye çıkartıldı. Gurbetteki vatandaşların şehre dönmesi ile birlikte şehir içi trafikte te küçük aksaklıklar yaşanırken şehirdeki hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x