Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

İyi bayramlar

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

11 Ayın Sultanı Ramazan Ayını yarın uğurluyoruz. Pazartesi günü tüm İslam Dünyasında olduğu gibi Kırıkkale’de de Ramazan Bayramı büyük bir özlemle kutlanacak.
Aile büyükleri hatırlanacak
11 Ayın Sultanı Ramazan Ayını geride bırakıyoruz. Pazartesi gününden itibaren İslam Dünyası Ramazan Bayramını kutlayacak. Aile büyükleri hatırlanacak, küçükler harçlık ve şekerlerle sevindirilecek, ziyaretlerle komşuluk, dostluk ve akrabalık bağı bir defa daha perçinleştirilecek.
Bayramlaşma takvimi
Ramazan Bayramı dolayısıyla Valilik, Siyasi Partilerin ve Sendikaların bayramlaşma programları belirlendi. Valilikte bayramlaşma bayramın ilk günü düzenlenirken, siyasi partiler ve sendikalar ağırlıklı olarak 2 ve 3. günü tercih ettiler.
Şekerler görücüye çıktı
Ramazan Bayramının yaklaşmasıyla beraber şekerler çikolatalar ve kolumlar görücüye çıktı. Marketlere ve alışveriş merkezlerine şeker stantları kurulmaya başlandı.
FAZLA ARTIŞ YOK
Şeker fiyatlarında bazı lüks çikolata çeşitleri dışında artış olmadı. Çikolatanın cinsi şekerler kilosu 10-20 liradan, kâğıtlı çikolatanın kilosu 20-25 liradan, yaprak çikolataların kilosu ise 22-25 liradan satışı çıktı. Genelde çocuklara ikram edilen ucuz kâğıtlı meyveli şekerlerin kilosu 3-5 liradan, lokum çeşitlerinin kilosu ise 3-15 liradan müşteri beklemeye başladı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu