Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

İYİ Parti ilk genel kurulunu yapacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İYİ Parti ilk genel kurulunu yapacak

Bir süre önce Kırıkkale’de teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayan ve Genel Başkan Meral Akşener’in katılımıyla il başkanlığı binasının açılışını yapan İYİ Parti Kırıkkale teşkilatı ilk genel kurulunu bu hafta sonu yapacak. İl Başkanı Mustafa Akyürek tüm Kırıkkalelileri Pazar günü yapacakları kongreye beklediklerini söyledi.

 

BAŞKANINI VE YÖNETİMİNİ SEÇECEK

İyi Parti Kırıkkale İl Teşkilatı 11 Mart 2018 Pazar günü ilk genel kurulunu gerçekleştirecek. Carmine Hotel’de saat 11.00’da başlayacak olan kongre de İyi Parti 2019’da yerel ve genel seçimlere hazırlayacak başkanını ve yönetimini belirleyecek. İlçe kongrelerini tamamlayan İYİ Parti’de Keskin İlçe Başkanlığı görevine Lütfi Pekince, Delice İlçe Başkanlığı görevine Talip Karapolat, Çelebi İlçe Başkanlığı görevine Arap Dursun Avşaroğlu, Karakeçili İlçe Başkanlığı görevine Hacı Yüksel, Balışeyh İlçe Başkanlığı görevine Ali Karakol ve Sulakyurt İlçe Başkanlığı görevine ise Satılmış Doyer seçilmişti.

 

HABER MERKEZİ

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x