Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

İYİ Parti Mustafa Akyürek´e emanet

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İYİ Parti Mustafa Akyürek´e emanet
Meral Akşener öncülüğünde kurulan İYİ Parti´nin Kırıkkale İl Başkanlığına Kırıkkaleli İşadamı-Mimar Mustafa Akyürek atandı. Akyürek ilk etapta gazeteleri ziyaret ederek atanmasıyla ilgili fikir alışverişinde bulunuyor.

MUTABAKAT SAĞLANDI
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener´in, 25 Ekim´de parti kuruluşunu tamamlamasının ardından, ülke genelinde il ve ilçe teşkilatları süratle kurulmaya başladı. Birçok ilde il başkanı atamaları yapılırken, temayül çalışmaları tamamlanan iller aralarında Kırıkkale´nin de bulunduğu öğrenilirken Kırıkkale il Başkanlığına Mimar Mustafa Akyürek´in atandığı bildirildi.

KIRIKKALE´YE LAYIK BİR KADRO
Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık Bölümü mezunu olan ve ENKA Gayrimenkul Danışmanlığı firması sahibi Mimar Mustafa Akyürek, TURYAP Kırıkkale Temsilciliği görevini yürütüyor. Mimar Mustafa Akyürek verilen görevden dolayı büyük bir onur ve gurur duyduğunu belirterek, “Bizi bu göreve layık gören İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve İYİ Parti genel merkezine saygılarımızı sunuyoruz. Kırıkkale´ye layık bir yönetim kadrosu ile iyi ve güzel işler yapmaya çalışacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x