Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

İYİ Parti vatandaşın sorunlarını dinledi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İYİ Parti Genel Başkanlığı Mahalli İdareler ve Gençlik Kolları’nın başlattığı ‘Anlat Hemşerim, Dertleşelim’ projesi kapsamında Türkiye turuna çıkan parti otobüsünün bu sefer ki durağı Kırıkkale oldu.

Türk Milleti artık sahipsiz değil

Cumhuriyet Meydanı’nda konuşlandırılan otobüsteki partililer, vatandaşların sorunlarını dinledi. Etkinliğe İl Başkanı Mustafa Akyürek, başkan yardımları ve vatandaşlar katıldı. Etkinlikte konuşan İl Başkanı Mustafa Akyürek, “İYİ Parti Mahalli İdareler Başkanlığı ve Gençlik Kolları Başkanlığı’mızın ortak projesi olan “Anlat Hemşerim Dertleşelim” projemiz kapsamında sizlerle birlikteyiz. İYİ Parti, Türkiye’deki cesur insanların bir araya gelerek toplumun tüm kesimini kucakladığı siyasi bir harekettir. 16 yıldır iktidarın baskı ve korku rejimiyle yönettiği ülkemizde maalesef ki insanlarımız fikirlerini söyleyemez ve konuşamaz hale gelmiştir. Toplumun korkmadan konuşabilen kesimi ise hain, provokatör ve hatta gayri milli olarak ilan edilmektedir. Bizler, bu durum karşısında sizlerle dertleşebilmek ve sorunlarınızı dinleyip çözüm üretebilmek için buradayız. Hedefimiz, susan Türkiye’yi konuşturmak. Hukukun üstünlüğünün değil, üstünlerin hukukunun hakimolduğu, cukka ittifaklarının oluştuğu bu talihsiz dönemde Türk Milleti artık sahipsiz değil. Çünkü, İYİ Parti Türk Milleti ile ittifak yaparak ülkemizi gerçek sahipleriyle birlikte yönetmeye talip.

 

81 ili dolaşacak

İYİ Parti Genel Merkezi Mahalli İdareler Başkanlığı ile Gençlik Kolları Başkanlığı’nın yürüttüğü hizmet projesi kapsamında otobüs, 81 ili dolaşarak vatandaşların sorun ve dertleri yerinde dinleyecek. Not alınan sorunlar, raporlar halinde Mahalli İdareler Başkanlığı’na sunulacak.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x