Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

İzciler iftar yemeğinde buluştu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Kırıkkale Kale Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü izciler için iftar yemeği düzenledi. Kulüp binasında düzenlenen yemekte konuşan Kale Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı Mustafa Susam, izcilerin her zaman her ortamda birlik ve beraberlik içinde olduklarını ve bu vesileyle iftar yemeği düzenlediklerini söyledi.

 

BİRBİRİMİZİN DESTEKÇİSİYİZ

İftar yemeği vesilesiyle il genelindeki izcilerin ve izci liderlerinin bir araya geldiğini belirten Susam, “Yemek hepimizi birleştiren ve beraber olmamızı sağlayan bir ortam sağladı. Farklı izci kulüplerinden olan izcilerimizle bir kaynaşma sağlandı. Aynı zamanda bu programımız daha sonraki zamanlarda yapacağımız izcilik çalışma ve etkinliklerinde birbirimize destek olma imkanı da sağlayacaktır. Bizler kulüp olarak diğer kulüplerin rakibi değil, tüm izcilik faaliyetlerinde birbirimizin destekçisiyiz” dedi.

 

İZCİLER VE İZCİ GÖNÜLLÜLERİ KATILDI

Yemeğe, Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Adnan Vural, Türkiye İzcilik Fedarasyonu İl Temsilcisi Rıfat Savrun, Zinde Sosyal Gelişim Derneği İl Temsilcisi Mustafa Arı, kulüp temsilcileri, izci liderleri, izciler ve izci gönüllüleri katıldı.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu