Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Jandarma, Anneler gününü kutladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Anneler Günü dolayısıyla karanfil dağıttı. Etkinlikte konuşan İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, “Annelerimizi bir günle sınırlamamak gerekir. Sevgimizi, saygımızı her gün vermemiz gerekiyor” dedi.

 

KARANFİL DAĞITILDI

İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak ve eşi, komutanlık görevlileriyle birlik anneler günü dolayısıyla bir alışveriş merkezinde kadınlara karanfil dağıttı. Çakmak, program sonunda gazetecilere yaptığı açıklamada, başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere tüm annelerin gününü kutladığını ifade etti.

 

SEVGİMİZİ HER GÜN VERMEK GEREKİYOR

Bu vatan için kahraman evlatlar yetiştiren ve gerektiğinde evlatlarıyla birlikte cephelerde omuz omuza savaşan fedakar annelerin her zaman baş tacı olduğunu belirten Çakmak, “Anneler Günü’nü jandarma olarak kutladık. Annelerimizi bir günle sınırlamamak gerekir. Sevgimizi, saygımızı her gün vermemiz gerekiyor. Jandarma olarak güzel bir etkinlik düzenledik. Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun.” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x