Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Jandarma huzur verdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsa Çakmak, il genelinde huzur uygulaması yapıldığını ve çeşitli suçlardan aranan 2 şahsın yakalandığını söyledi.

 

EŞ ZAMANLI OPERASYON

Türkiye’de eş zamanlı olarak düzenlenen huzur uygulaması Kırıkkale’de de yapıldı. İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsa Çakmak başta olmak üzere, huzur uygulamasına 150 personel katıldı. Halkın huzuru ve refahı için gece gündüz çalıştıklarını belirten İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsa Çakmak, bu tür uygulamaların devam edeceğini bildirdi. Çakmak açıklamasının devamında, “Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı tarafından, Türkiye’de eş zamanlı olmak üzere Kırıkkale’de huzur operasyonu yapıldı.”

 

150 PERSONEL KATILDI

“Kırıkkale’de düzenlenen huzur ve refah uygulamasına 150 personel katıldı. İl genelinde yol güzergâhları, umuma açık içkili ve içkisiz yerlerde kontroller yapıldı. Yapılan kontroller neticesinde çeşitli suçlardan aranan 2 şahıs ile 3 tabanca, 2 kurusıkı tabanca, 5 av tüfeği, 313 mermi ele geçirildi. 2 araç trafikten men edildi, 2 işyerine cezai işlem uygulandı. Halkın takdirini toplayan huzur uygulamalarına devam edeceğiz”

 

 

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x