Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Jandarma Komutanlığına Albay Vural atandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan Jandarma Genel Komutanlığı Atama Kararnamesi’nde Bartın Garnizon Komutanı Kıdemli Albay İbrahim Ayhan Vural, Kırıkkale İl Jandarma Komutanı olarak atandı.

 

ATAMALAR GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İçişleri Bakanlığı resmi internet sitesinde Jandarma Genel Komutanlığı Atama Kararnamesi yayımlandı. Jandarma’nın üst kademesini yakından ilgilendiren kararname kapsamında, 1 korgeneral ile 1 tümgeneral emekliliğe sevk edildi. 1 tümgeneral ile 2 tuğgeneral bir üst rütbeye terfi edildi. 14 albay tuğgeneralliğe terfi ettirilirken merkez komuta kademeleri ile il jandarma komutanlıklarına atamalar gerçekleştirildi.

 

65 ALBAY EMEKLİYE SEVK EDİLDİ

Bartın Garnizon Komutanı olarak görev yapan Kıdemli Albay İbrahim Ayhan Vural, Kırıkkale İl Jandarma Komutanı olarak atandı.  Mevcut komutan Albay İsa Çakmak’ın da yeni tayin yerini görevini beklediği edinilen bilgiler arasında yer aldı. Kararname ile ayrıca, 5’i kurmay 65 albay da emekliye sevk edildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x