Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşet

K.Ü’de yazarlık semineri

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesi Yahya Kemal Salonunda “Uluslararası Akademik Dergilerde Yayın Yapmak” konulu yazar eğitimi semineri yapıldı.

 

YAZARLAR DİKKAT ETMELİ

Wiley Yayınevi ve Kırıkkale Üniversitesi Merkez Kütüphanesi işbirliğiyle gerçekleştirilen seminerde Wiley Yayınevi eğitim sorumlusu Duygu Paçalı konuşmacı olarak yer aldı. Seminere öğrenciler ve akademisyenler katıldı. Seminerde genel olarak makale yazma, doğru dergiyi seçme, kapak yazısı yazma, makalenin yayınevine gönderilmesi ve makale gönderiminden sonraki aşamalar hakkında bilgi verildi. Yazarların akademik alanda kariyerleri ile ilgili bilgi veren Paçalı; çalışmalarının niteliğine katkıda bulunacak uluslararası hakemli dergilerde yayın yapma sürecine ve bu zorlu süreçte yazarların dikkat etmeleri gereken hususlara değindi. Yapılan çalışmaların yazarlar, yayıncı dergiler, editör ve hakem heyeti açısından nasıl değerlendirildiği ve makalelerin yayınlanma süreci aşamaları dinleyicilere anlatıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x