Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

K.Ü’den LYS’de Dereceye Giren Öğrencilere Burs ve Yurt İmkanı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Kırıkkale Üniversitesi, Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarına göre ilk bin, 3 bin ve 5 bin’e girerek kendisini tercih eden adaylara burs ve yurt imkanları sunuyor.

 

AVANTAJLAR NELER?

12 Fakülte, 7 Meslek Yüksekokulu ve 15 Araştırma ve Uygulama Merkezi’ne sahip ve bugün 28 bin öğrenciye eğitim veren Kırıkkale Üniversitesi’ni tercih edecek başarılı öğrencilere imkanlar sunuluyor. Konu ile ilgili olarak yazılı basın açıklaması yapan Kırıkkale üniversitesi, “2015 Lisans Yerleştirme sınavı (LYS) sonuçlarına göre ilk 1000 öğrenci içine girerek üniversitemizi tercih eden adaylara; normal öğretim süresi boyunca ücretsiz yurt ve normal öğretim süresi boyunca her yıl 8 aylık süreyle 1000 TL burs imkanı. 2015 Lisans Yerleştirme sınavı (LYS) sonuçlarına göre ilk 3000 öğrenci içine girerek üniversitemizi tercih eden adaylara; normal öğretim süresi boyunca ücretsiz yurt ve normal öğretim süresi boyunca her yıl 8 aylık süreyle 500 TL burs imkanı. 2015 Lisans Yerleştirme sınavı (LYS) sonuçlarına göre ilk 5000 öğrenci içine girerek üniversitemizi tercih eden adaylara; normal öğretim süresi boyunca %50 indirimli yurt ve normal öğretim süresi boyunca her yıl 8 aylık süreyle 250 TL burs imkânı sağlanacaktır” diye açıklama yaptı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu