Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

K.Ü’den özel personel alım ilanı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Akademik personel ilanına çıkan Kırıkkale Üniversitesi, 19 kişilik kadro için ilginç ve özel işe alım kriterleri belirledi.
 
SUNULAN ŞARTLAR
Personelde aranan şartlar arasında İslam tefsiri, toplumsal cinsiyet, din ve vicdan özgürlüğü gibi özellikli açıklamalara yer verdi. Resmi Gazete’de ilana çıkan rektörlük 4 profesör, 3 doçent ve 12 yardımcı doçent alacağını bildirdi. İlanın ‘Açıklamalar’ bölümünde şu çalışmaları yapmış olma şartı arandı: Genelleştirilmiş sıra istatistikleri ile dağılımların karakterizasyonu ve bulanık sınıflama, Toplumsal cinsiyet ve Türk modernleşmesi, Altın nanoparçacık üretilmesi, nano altın yüklü deri doku iskeleleri geliştirilmesi ve ratlarda tam kat yara iyileştirme performansının incelenmesi, Din ve vicdan özgürlüğü, Diş hekimliği sanal ortam eğitim similatörleri (haptic cihazı), Obstruktif uyku apnesi konusunda CBCT ile çalışmış olmak”, “Nass-Yorum İlişkisi ve İslam tefsir geleneğinde öznellik.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu