Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetYaşam

Kadınlar doğaya bin fidan armağan etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kadınlar doğaya bin fidan armağan etti - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriKadın Dayanışma ve Destekleme Derneği  “Çevreyi Güzelleştirme ve Doğayı Koruma” misyonu çerçevesinde, Kırıkkale Üniversitesi Ana Kampüsünde ağaç dikimi gerçekleştirdi.
DERNEKTEN DESTEKLERE TEŞEKKÜR
Ağaç dikimi Kırıkkale Üniversitesinin, derneğe vermiş olduğu desteğe ithafen gerçekleştirildi.  Ağaç dikim törenine Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ekrem Yıldız, Rektör Yrd. Prof. Dr. Osman Çağlayan ve Prof. Dr. Hakan Kocamış , Bölge İdare Mahkeme Başkanı Emine Aktepe, Dernek Yönetim Kurulu üyeleri,  çok sayıda dernek üyesi, üniversite personeli ve K.Ü. Matematik ve Oyun Topluluğu üyeleri katıldı.
“BU AĞAÇLAR GİBİ…”
Dernek Başkanı Öğr. Grv. Dr. Müzeyyen Özhavzalı, tüm katılımcılara destekleri için teşekkür ederek sözlerine şöyle devam etti: “Derneğimizin kuruluşundan beri bizden desteklerini esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Yıldız’ın şahsında Kırıkkale Üniversitemize çok teşekkür ediyor ve bu teşekkürün  göstergesi olarak Kampüste ağaçlandırma yapıyoruz. Derneğimizin en önemli amacı, Üniversitemizin yetiştirdiği akademik ve idari  personel ile Kırıkkaleli ve Kırıkkale’de yaşayan kadınlar arasında köprü kurarak, personelimizin donanımını halkla paylaşmasıdır. Söz konusu amacımızı daha da güçlendirmek için  bu etkinliği gerçekleştirdik. Bu ağaçlar gibi derneğimizin çalışmaları ve faaliyetlerinin de hep büyüyerek devam etmesini temenni ediyorum.”
ÜNİVERSİTENİN DESTEĞİ SÜRECEK
Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız ise “Ağaç Dikme” etkinliğinden dolayı çok memnun olduklarını ve ellerinden geldiğince Üniversitenin derneğe desteğinin devam edeceğini belirtti. 1000’in  üzerinde  ağacın dikimi yapılarak program tamamlandı.
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu