Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşetSağlık

Kadınlara şiddet için yürüdüler

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Halk Sağlığı Müdürlüğü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ‘Sağlık Çalışanı Kadınlara Yönelik Şiddetin Önlenmesi’ için yürüyüş düzenledi. Yaylacık Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde gerçekleştirilen yürüyüşe çok sayıda kadın katıldı.
 
BÜROKRATTA İLGİ GÖSTERDİ
İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü yürüyüşüne bürokratlarda ilgi gösterdi. Yürüyüşe İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Mustafa Boyabatlı ve çok sayıda kadın katıldı. İl Halk Sağlığı Şube Müdürü Yusuf Yılmaz, Atatürk Bulvarı’nda düzenlenen yürüyüşte yaptığı konuşmada, kadınların sadece özel bir günde tartışılmakla sonuçlandırılabilecek bir konu olmadığını söyledi.
 
SAĞLAM BİR ANNELİK SAĞLAM BİR TOPLUM DEMEKTİR
Kadının toplumdaki yerinin çok önemli olduğunu ifade eden Yılmaz, “Toplumsal hayat kadın ve erkekle birlikte biçimlenir. Ama kadının önemi daha farklıdır. Sağlam bir annelik, sağlam bir toplum demektir. Sağlıklı, huzurlu, sağduyulu ve başarılı toplumdan bahsedebilmenin en temel unsuru o toplumun bireylerini yetiştiren kadınların eğitimli, donanımlı ve kendine güvenebilecek konumda olmasıyla bağlantılıdır” diye konuştu.
 
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu