Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetYaşam

Kafaya göre ceza

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri Millet Caddesinde yol kenarına park eden araçların bir kısmına trafik cezası yazarken bir kısmına ise yazmadığı iddia ediliyor. Araç sürücülerinin tepkisini çeken ceza ile ilgili vatandaşlar trafik ekiplerinin canı istedikçe ceza yazdıklarını iddia ettiler.

 

Millet Caddesi üzerinde yol kenarına park eden araç sürücüleri yazılan trafik cezalarından dert yanıyor. Araçlarını park ettikleri yerlerde park yapılamaz levhası olmadığının altını çizen araç sahipleri, trafik polislerinin canları istedikçe ceza yazdığını, ceza yazarken de ayda bir sefer bu uygulamayı yaptıklarını da belirttiler. Bu durumdan fazlasıyla rahatsız olan araç sahipleri, emniyet ekiplerinin levha olmamasına rağmen ceza işlemi yapmamaları gerektiğini söylerken, ceza işlemi yapılıyorsa da levhanın olması gerektiğini, bölgeye bir levha dikilmesi gerektiğini savundular. Yazılan cezalardan dolayı bir hayli mustarip olduklarını dile getiren araç sahipleri, bu sorunun bir an önce konu ile ilgili işlemlerin yapılmasını istediler.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x