Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Kahraman vekil

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

GAZETEMİZİ ZİYARET EDEN AK PARTİ KIRIKKALE MİLLETVEKİLİ MEHMET DEMİR, GÜNDEME DAİR ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

 

Haber: Kadir Yahşi

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, dokunulmazlıklarla ilgili anayasa değişikliği teklifinin görüşüldüğü TBMM Anayasa Komisyonu’nda yaşanan kavga ile ilgili görüşlerini gazetemize açıkladı. Demir, komisyonda üye olmamasına rağmen, son zamanlarda verilen şehitlerin hakkı için komisyona katıldığını söyledi. Kavga esnasında kahramanca saldırılara karşılık veren Demir, HDP’lilere hadlerini bildirdi.

 

“ADALETE TESLİM EDECEĞİZ”

Dokunulmazlıklarla ilgili anayasa değişikliği teklifinin görüşüldüğü TBMM Anayasa Komisyonu’nda AK Parti ile HDP milletvekilleri arasında kavga çıktı. AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir konu ile ilgili gazetemize özel açıklama yaptı. HDP’lilerin yaptıklarına karşılık çok ağır konuşan Demir, “Allah’ın izni ile sağ duyulu milletvekillerimiz sayesinde HDP’lilerin dokunulmazlıkları kalkacak ve adalete teslim edilecekler.” dedi.

Doğuda askere yapılan saldırı ve hainliklerin aynı şekilde mecliste HDP’liler tarafından yapılmaya çalışıldığını ifade eden Demir, buna asla müsaade etmeyeceklerini söyledi.

 

“ŞEHİTLERİN HAKKINI KORUMAK İSTEDİM”

Milletvekilliği haricinde görevli olmadığı halde vatan sevgisi için Anayasa Komisyonuna katıldığını anlatan Demir, “En çok şehit veren bir ilin milletvekili olarak çalışmanın içerinde yer almak istedim. Sağ duyulu arkadaşlarımın yanında olmak istedim. Mecliste bunların dokunulmazlıklarını biran önce kaldırıp, adalete teslim edeceğiz.” diye konuştu. Demir, “O komisyonda yer almıyorum. Ancak bir vatan evladı olarak, Kırıkkale Milletvekili olarak, o komisyona katılarak şehitlerimizin hakkını korumak istedim. Tüm AK Partili arkadaşlarımıza yapılan bu saldırılar son bulacak. Yakın zamanda dokunulmazlıkları kalkacak ve adalete hesap verecekler” dedi.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x