Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Kahramanlık destanıdır

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Op.Dr. Mustafa Boyabatlı, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Gününün 102’nci yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

MÜCADELENİN SEMBOLÜDÜR

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Gününün 102’nci yılı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Op.Dr. Mustafa Boyabatlı, “Her yıl 18 Mart’ta kutladığımız Çanakkale Zaferi, tarihin akışını değiştiren, bağımsızlığı uğruna, canını vermekten çekinmeyen Türk milletinin kahramanlık destanıdır. Çanakkale Zaferi halkımızın bütün varlığıyla özgürlük ve bağımsızlık uğruna verdiği mücadelenin sembolüdür”

 

TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILMIŞTIR

Boyabatlı, “Türk milleti bu zaferle dünyaya, bağımsızlığı ve vatan toprağı söz konusu olduğunda, karşısında hiçbir gücün duramayacağı mesajını vermiştir. Dünyanın bir felaket ve başarısızlık olarak gördüğü bu savaş, Türk Milleti adına Çanakkale Zaferi olarak tarihe altın harflerle yazılmıştır. Devletimizin ve milletimizin geçirdiği bu sıkıntılı günlerde Birlik beraberlik ve bütünlük içinde verilen bu mücadeleyi, millet olarak idrak etmeli, gelecek nesillere bu bilinci aktarmalıyız. Çanakkale zaferinin 102. Yıldönümünde, milletimizin bu onurlu gününü kutluyor, kahraman şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi şükran ve rahmetle anıyor, saygılar sunuyorum” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x