Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Kale Gross Hizmette

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kale Gross Hizmette
Kırıkkale’nin ilk yerli sermayeli alışveriş merkezleri arasında yer alan Kale Gross ilk şubesini hizmete açtı. Yılmaz Uzun, Ahmet ve Mehmet Ölmez ortaklığında açılan Kale Gross’da açılışa özel indirimler yer aldı.

kale-gross-hizmette-1HALKA İKRAMLAR SUNULDU
Kale Gross, Yenidoğan Mahallesi Menderes Caddesi’nde hizmete açıldı. Gıda, deterjan ve birçok alanda hizmet veren Kale Gross, düzenlenen görkemli törenle hizmete açıldı. Açılışta stantlar açılarak çeşitli firmalar halka ücretsiz şekilde ikramlarda bulundu.

TÜRKİYE’NİN ÖNDE GELEN GIDA FİRMASI
Yenidoğan Mahallesi’nde düzenlenen açılışa çok sayıda davetli katıldı. Açılış töreninde konuşma yapan Yılmaz Uzun, Ahmet ve Mehmet Ölmez ortaklar “Türkiye’nin önde gelen gıda firmasından farklı illerde uzun bir süre yöneticilik yaptıktan sonra edindiğim tecrübelerimle genç bir kardeşiniz olarak Kırıkkale’ye hizmet etmek adına yola çıktım”

ŞARKÜTERİ REYONUNDA YOK YOK
“Yeni bir marketçilik anlayışıyla elit, kaliteli, temiz ve ucuzluğun yeni adresi ilk ve tek şubemiz Kale Gross Marketi hizmetinize sunmuş bulunmaktayız. Şarküteri reyonumuzdaki ürünlerin tamamı Erzurum, Kars, Ardahan ve Gemlik’ten temin edilmektedir”

kale-gross-hizmette-3TAM NOT
“Kendi ürettiğimiz hiçbir ürünü mağazamızda satışa sunuyoruz. Bu vesile ile herkesi mağazamızda ağırlamak ister, desteklerinizi bekleriz” diye konuştular. Yapılan konuşmaların ardından Kale Gross dualarla hizmete açıldı. Kırıkkale halkının yoğun ilgi gösterdiği Kale Gross, tüketiciler tarafından tam not aldı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x