Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleKültür SanatManşet

KALENDER’den Yılın Milletvekiline Ziyaret

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale ve Yöresi Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (KALENDER) bu kez TBMM’de milletvekillerini ziyaret etti.

YILIN MİLLETVEKİLİNE ZİYARET
Yapılan ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Şuayip Demir, “Kalender olarak geçtiğimiz Salı günü Ankara’ya Türkiye Büyük Millet Meclisine bir ziyaret programı düzenledik. 2013 Yılın Milletvekili seçilen Sayın Mehmet Volkan Canalioğlu’na bir tebrik ziyaretinde bulunduk. Siyaset, bürokrasi, sivil toplum örgütleri, çalışma hayatı ve medya dünyasına yönelik haberler yapan Mebus Haber Dergisi okurlarının yılın Milletvekili olarak CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu’nu seçmişti.

‘KIRIKKALE’YE DAVET’
Gönderilen elektronik postalar, mektup ve anketler ile yılın başarılı siyasetçisi olarak CHP PM üyesi ve Trabzon Milletvekili Mehmet Volkan Canalioğlu seçilmiş ve yaptığı başarılı çalışmaları bir de ödülle taçlandırılmıştı. Bu bağlamda TBMM çatısı altında ve seçim bölgelerindeki başarılı çalışmalarından dolayı CHP Trabzon Milletvekili Mehmet Volkan Canalioğlu ‘Yılın Milletvekili’ ödülüne layık görülmesi hasebiyle bizde dernek olarak bir tebrik ziyareti yapmak istedik. Kendilerini Yılın Milletvekili olması dolayısıyla tebrik ettiğimizi ve bundan sonrada böyle başarılı çalışmalar temenni ettiğimizi belirttik. Yaptığı başarılı çalışmalarla adından sık sık söz ettiren, Volkan Canalioğlu’nu Kırıkkale’ye derneğimize davet ettik.

‘ÖDÜLLENDİRİLMELİ VE TAKDİR EDİLMELİ’
Dernek olarak düşüncemiz odur ki; toplum içerisinde başarılı insanları ödüllendirmek, tebrik etmenin önemli olduğunu düşünüyoruz. Makamları ne olursa olsun insanlar sosyal hayatın içerisindeki çalışmalarında yaptığı işlerin başarılı olduklarını ancak böyle ödüllendirmelerle daha iyi anlayabilirler. Ve dolayısıyla yaptığı işlere daha da hız vererek daha da başarılı olmaları sağlanabilir. Kaldı ki, TBMM’nde devletimizin çok önemli, Demokrasimizin timsali ve çekirdeği olan Meclisimizdeki bir Milletvekillinin Yılın Milletvekili seçilmesi tabiî ki ödüllendirmeli, tebrik ve takdir edilmelidir, diye düşünüyoruz”

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu