Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

KALE’NİN KALESİ EMİN ELLERDE

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Geçen sezonu şampiyon tamamlayarak Bölgesel Amatör Lige veda eden Kırıkkalespor, 3. Ligde hedefi yüksek tutuyor. Bu bağlamda yapılan transferler taraftarlara umut veriyor. Kadir Kürşat Duydu’nun takımdan ayrılması ile kaleye transfer edilen Erhan Kuşkapan taraftarlardan büyük ilgi görüyor.
71 NUMARA KALENİN
Kariyerinde birçok takımda forma giyen ve gittiği her takımda başarısının yanı sıra hırsı ve mücadelesi ile taraftarların sevgilisi haline gelen Kaleci Erhan Kuşkapan Kırıkkale’de de taraftarlar tarafından sevilmeyi başardı. Kırıkkalespor’u ne kadar benimsediğini göstermek adına 71 numaralı formayı giyecek olan Kuşkapan, taraftarlar tarafından soyadı ile anılmaya başladı. Taraftarlar “adamın soyadı Kuşkapan, bu adamdan top geçer mi?” ifadeleri ile yeni kalecimize sevgi gösterilerinde bulunuyorlar.
KARİYERİ BAŞARILARLA DOLU
Osmanlı Spor altyapısında yetişen ve profesyonel olan Kuşkapan, sırasıyla Bugsaşspor, Keçiörengücü, Keçiören Sportif A.Ş., Gölbaşı, Körfes İskenderun, Tokatspor, Bandırmaspor, Erzin Belediye ve son olarak Adliyespor forması giydi. Sezon başında Kırıkkalespor’a transfer olan ve taraftarlar tarafından çok sevilen Kuşkapan, “Kırıkkalespor taraftarı ile ünlü bir takım. Herkes bu formayı giymek ister. Taraftarlar futbolcuyu bir adım daha ileri götüren en büyük etkendir. Bende maçlarda kalede olduğum için taraftarlar gibi maçı izliyorum ve onlar gibi heyecanlanıyorum. Bazen elimden bir şey gelmiyor içim içime sığmıyor, işte o an taraftarlardan bir farkım kalmıyor.” İfadelerini kullandı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x