Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

KALE’NİN KUPA MESAİSİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

T.M. Kırıkkalespor kupa mesaisi yapıyor. Bugün oynanacak Orduspor maçı için Trabzon’dan direk Ordu’ya geçen temsilcimiz, antrenmanlarına devam ediyor.
PAROLA “MUTLAK GALİBİYET”
Türkiye Kupasında Orduspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, Orduspor tesislerinde devam eden T.M. Kırıkkalespor, mutlak galibiyet parolası ile hazırlanıyorlar. Türkiye Kupası 1. Tur maçında Orduspor ile karşılaşacak temsilcimiz galip gelmesi halinde 2. Tur maçı oynamaya hak kazanacak. 3 tutu geçmesi halinde guruplara kalacak ve büyük bir geliri kazanmış olacak. Maddi darboğazda olan temsilcimiz kazanacağı paradan dolayı Kupaya çok önem veriyor.
KAZANMAK İSTİYORUZ
T.M. Kırıkkalespor Kayyım Heyeti Başkanı Abdullah Pekgöz iyi bir hava yakaladıklarını belirterek “Kırıkkalespor taraftarı ile bütünleşmiş bir şehir takımı. Tüm olumsuzluklara rağmen ayakta kalmasını bilen bir tecrübeye sahip. Maddi konularda ki sıkışıklığı atlattık, iyi bir takım kurduk. Yomra maçından kritik bir puan aldık. Türkiye Kupası bizim için çok önemli maddi gelir sağlayacağımız bir lig dolayısı ile kazanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
TARİH YAZACAĞIZ
Kırıkkalespor As Başkanı ve Basın Sözcüsü Ragıp Cihat Mencet ise Kırıkkalespor’un 50. Yılı olduğunu hatırlatarak “Biz 1967’de kurulmuş tarihi, kökü olan bir takımız. Her ne kadar 1967’de kurulan takım ile T.M. Kırıkkalespor yer değiştirse de 1967 ruhu bu şehirde devam ediyor. 2016-2017 sezonu bizim 50. Yılımız. 50. Yılımıza şükürler olsun ki profesyonel ligde giriyoruz. BAL bataklığından şehrimizin takımını çıkarttık. Geçen sezonki şampiyonlukta emeği geçen tüm büyüklerimize, futbolcularımıza, teknik ekibimize teşekkür ediyoruz. Allah izin verirse 50. Yılımıza kupa ile başlıyoruz. Cumartesi günü kupamızı alacağız, İnşallah Ordu’yu bugün yenip Türkiye Kupasında tur atlayarak coşkumuza coşku katacağız. Ben inanıyorum bu takım tarihinde ilk defa guruplara kalacak ve hep birlikte tarih yazacağız.” Dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x