Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKarakeçiliKırıkkaleManşetYahşihan

KAMPANYAMIZA DESTEK DEVAM EDİYOR

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

15 Temmuz Darbe girişiminin ardından, Ankara’da bulunan askeri birliklerin taşınması gündeme gelmesi ile başlattığımız “Kırıkkale’ye Askeri Birlik İstiyoruz” kampanyası her kesimden destek görmeye devam ediyor. İşte Kampanyamıza destek verenler…
Ahmet Sungur/Yahşihan Belediye Başkanı
KAMPANYAMIZA DESTEK DEVAM EDİYOR - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Haber 71 Gazetesinin başlatmış olduğu Kırıkkale’ye Askeri Birlik istiyoruz kampanyası büyük ses getirdi. Öncelikle Haber 71 Gazetesini tebrik ediyorum. Kırıkkale için çok önemli bir projeyi gündeme getirmeleri adına onları kutluyorum. Kırıkkale’de kurulacak olan bir Askeri Birlik İnşaat sektöründen simit satan kardeşimize kadar faydası olur. Nüfusun artması ile birlikte şehrimiz de yeni sektörler doğar. Bu sektörler vatandaşlarımızın Kırıkkale’den göç etmelerinin önüne geçer. Kampanyaya sonuna kadar destek veriyorum. İlçemle birlikte ne yapmamız gerekiyorsa yapmaya hazırız. Yeter ki o birlik Kırıkkale’ye gelsin
Hüseyin Özçelik/Karakeçili Belediye Başkanı
KAMPANYAMIZA DESTEK DEVAM EDİYOR - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Haber 71 Gazetesinin Başlatmış olduğu kampanyayı sonuna kadar destekliyorum. Karakeçili’nin Askeri Birlik için en uygun yer olduğunu düşünüyorum. Ankara’ya yakınlığı, yeni yapılan yolları, Konya’ya yakınlığı ve arazinin müsait olması bakımından, Kırıkkale’de kurulabilecek büyük bir askeri birlik için en uygun yerdir. Yapılacak olan bir Askeri Birlik için Karakeçili olsun olmasın her şeyimle destek olacağımı bilmenizi isterim.
 
Mehmet Çağrı Baykal/TÜGVA Kırıkkale İl Başkanı
KAMPANYAMIZA DESTEK DEVAM EDİYOR - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale’nin lehine yapılacak olan her şeyin altına imzamı atarım. Haber 71 Gazetesinin başlatmış olduğu kampanyanın sonuna kadar destekçisi ve arkasındayız. Kırıkkale’de bir Askeri Birlik olmasının kültürel, sosyal ve ekonomik katılarının farkındayız. TÜGVA olarak konuşmamız gereken herkesle konuşuruz, yapmamız gereken her şeyi yaparız. Bu şehrin kalkınması adına ne varsa desteklemeye hazırız.
 
Yurtalan Eroğlu/Lokantacılar ve Pastacılar Oda Başkanı
KAMPANYAMIZA DESTEK DEVAM EDİYOR - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gazetenizin başlatmış olduğu kampanyadan dolayı sizleri kutluyorum. . Askeri Birlik ilimizin gelişmesinde büyük katkı gösterecektir. Hem maddi hem manevi katkılarının olacağının farkındayız. Bu projeye ben ve esnaf arkadaşlarım sonuna kadar destek vereceğiz.   Doğup büyüdüğümüz ekmeğini yediğimiz toprağımız için bu bir başlangıçtır, bir arada durabilmek, birlikte çalışmak başarıdır. Yakın dönemlerde en çok şehit veren illerden biriyiz artık vermek zamanı değil almak zamanıdır bu yüzden tüm duyarlı vatandaşlarımı bu kampanyaya davet ediyorum. Hayırlı kazançlar dilerim.
Murat Sekmen/ İşsiz
KAMPANYAMIZA DESTEK DEVAM EDİYOR - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale’de yaşıyorum ve Kırıkkale’yi seviyorum. Bu şehirden ayrılmak istemiyorum. Sermayemiz var Pazar yok. İş deseniz kısıtlı. Sermayemizle ticaret yapsak iş yapsak Pazar olmadığından batacağız. Şehrimizin gelişmesi adına her şeyimizi veririz, bu şehrin kalkınması gerekiyor. İş sahası oluşması gerekiyor, pazarın ekonominin büyümesi gerekiyor. Esnaflık yapacak olsak korkuyoruz, Haber71 Gazetesi bizlerin düşüncelerine tercüman oldu. Bizlerin gönlünden geçenleri dile getirdi. Kampanyayı sonuna kadar destekliyorum, ne yapmamız gerekirse yaparız. İmza ise imza, eylemse eylem.
 
Seyfi Atmaca/Esnaf
KAMPANYAMIZA DESTEK DEVAM EDİYOR - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale’de 30 yıldır esnaflık yapmaktayım. Bu zamana kadar birkaç sektörde esnaflık yaptık. Şehre yapılan yatırımlar şehri doğrudan etkiler. Bir fabrika şehri geliştirir. Ancak Askeri Birlik, Üniversite gibi yatırımlar şehre dışarıdan nüfus getirir. Artan her bir nüfus şehrin ekonomisine bir artı kazandırır, bu yatırımlar dışarıda ki sermayenin Kırıkkale’ye akmasını sağlar. Haber 71 Gazetesini sonuna kadar destekliyorum. Bu tür projelerin hayata geçirmesi Kırıkkale’nin geleceğini kurtarır.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x