Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

KAMPANYAMIZA DESTEK HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kampanyamız ulusal medyada ses getirdikçe destekte artmaya devam ediyor. Son olarak Ramazan Can’ın Başbakan’dan askeri birlik istemesi ile hızlanan süreci vatandaşlar yakından takip ediyor. İşte vatandaşlardan [email protected] adresine gelen Destekler;
Avukat Mustafa Babayiğit/Siyasetçi
KAMPANYAMIZA DESTEK HER GEÇEN GÜN ARTIYOR - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Haber71 Gazetesinin başlatmış olduğu kampanya ulusal medyada da ses getirdi. Milletvekillerimiz de bu bağlamda girişimlerini hızlandırdılar. Ciddi bir kamuoyu oluştu ve vatandaşlarımızın ne kadar istekli oldukları görüldü. Kampanyayı başlatan Haber71 Gazetesini tebrik ediyorum. Şehrin gelişmesi adına hem bir vatandaş, hem bir avukat hem de siyasetle meşgul olan bir birey olarak elimden ne geliyorsa her zaman yapmaya hazırım. Askeri Birliğin Allah’ın izni ile şehrimize gelmesi ile oluşacak ticari hareketliliği tüm şehir olarak farkına varmalıyız ve sonuna kadar bu projenin takipçisi olmalıyız.
 
Avukat Abdullah Pekgöz/Kırıkkalespor Kayyım Heyeti Başkanı
KAMPANYAMIZA DESTEK HER GEÇEN GÜN ARTIYOR - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Haber 71 Gazetesinin başlatmış olduğu kampanyanın sonuna kadar arkasındayım. Bu tür kampanyalarla siyasilerimizi ve bürokratlarımızı desteklemeli ve arkalarından itmeliyiz. Kırıkkale adına yapılacak olan her şeyin destekçisi olmalıyız. Askeri Birlik şehirde ekonomik sorunların ve işsizlik sorununun çözüleceği gibi sosyal hayatı da doğrudan etkileyecek ve yatırımların şehre daha fazla yapılmasını sağlayacaktır. Haber 71 Gazetesini başlatmış olduğu kampanyadan dolayı kutluyorum.
 
Zekai Tufan/Türk Metal Sendikası Genel Sekreteri
KAMPANYAMIZA DESTEK HER GEÇEN GÜN ARTIYOR - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Haber 71 Gazetesini başlatmış olduğu kampanyadan ötürü kutluyorum. Kırıkkale’ye gelecek olan bir askeri birlik şehirde istihdamın ve nüfusun artmasına sebep olacaktır. Nüfusun artması ile birlikte birçok yeni Pazar oluşacak hatta fabrikalar kurulacaktır. Bu kampanyayı sadece Askeri Birlik olarak değerlendirmemek gerekiyor. Askeri birlik geldiği zaman şehrin her türlü gelişimi sağlanacaktır. Kampanya için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazır olduğumuzu bilmenizi isterim.
 
Aybars Dinç/Öğrenci
KAMPANYAMIZA DESTEK HER GEÇEN GÜN ARTIYOR - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Şehrimize askeri birlik getirilmesi için Haber 71 Gazetesinin başlatmış olduğu kampanyayı sonuna kadar destekliyorum. Şehirde ciddi şekilde işsizlik ve istihdam problemi mevcuttur. Bu sorunların üstesinden gelecek her türlü çalışmaya şahsım adına katılmak ve desteklemek gerekir. Şehirde yeni istihdamlar oluşması için başlatılan kampanyayı sonuna kadar destekliyorum. Bir vatandaş olarak ne yapmam gerekirse yapmaya hazırım.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x