Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

KAMPANYAMIZA DESTEK HER KESİMDEN

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Ankara’da ki birliklerin taşınmasının gündeme gelmesi ile başlattığımız “Kırıkkale’ye Askeri Birlik İstiyoruz” kampanyamıza destek her geçen gün artarak devam ediyor.
ULUSAL MEDYADA SES GETİRMİŞTİ
Bilindiği üzere Haber 71 Gazetesi olarak başlatmış olduğumuz kampanya Kırıkkale’de büyük yankı uyandırmış ve ulusal medyada yer almıştı. Kampanyamıza destek her kesimden büyüyerek devam ederken vatandaşlar [email protected] adresine fikirlerini sunarak desteklerini bildiriyorlar.
HER KESİMDEN TAM DESTEK
Kampanyamızın ulusal medya da ses getirmesi ile Kırıkkale’de de bazı yerel gazetelerde konu gündeme taşındı. Bir haftadır mücadelesini verdiğimiz kampanya da Milliyet Gazetesinde bile gazetemizin adı ile yayınlanırken, yerel gazetelerde gazetemizin adının sansürlenmesi dikkatlerimizden kaçmadı. Tüm olumsuzluklara rağmen başlatmış olduğumuz kampanyanın yerel medya da bir hafta sonra gündeme gelmesi kampanyamızın daha çok destek almasına sebep oldu. Kampanyamız her kesimden vatandaş destek alırken gelen mailleri siz okuyucularımızla olduğu gibi paylaşıyoruz.
Yurtalan Eroğlu/Lokantacılar ve Pastacılar Oda Başkanı
KAMPANYAMIZA DESTEK HER KESİMDEN - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gazetenizin başlatmış olduğu kampanyadan dolayı sizleri kutluyorum. . Askeri Birlik ilimizin gelişmesinde büyük katkı gösterecektir. Hem maddi hem manevi katkılarının olacağının farkındayız. Bu projeye ben ve esnaf arkadaşlarım sonuna kadar destek vereceğiz.   Doğup büyüdüğümüz ekmeğini yediğimiz toprağımız için bu bir başlangıçtır, bir arada durabilmek, birlikte çalışmak başarıdır. Yakın dönemlerde en çok şehit veren illerden biriyiz artık vermek zamanı değil almak zamanıdır bu yüzden tüm duyarlı vatandaşlarımı bu kampanyaya davet ediyorum. Hayırlı kazançlar dilerim.
 
Deniz Eren Öztürk/Taraftar Gurubu Lideri
KAMPANYAMIZA DESTEK HER KESİMDEN - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkalespor Muhafızlar Taraftar gurubu olarak Haber71 Gazetesinin başlatmış olduğu kampanyaya sonuna kadar destek oluyoruz. Kalenin Muhafızları olarak Milliyetçi, Muhafazakâr çoğunluğa sahip olan şehrimizde Vatan Evlatlarının askeri eğitim almasından şeref duyarız. Ayrıca bu vatan evlatlarının şehrimizin ekonomisine katacaklarını da düşünerek, Şehrin ileri gelenlerinin her türlü fedakârlığı yapmalarını istiyoruz. Muhafızlar Taraftar Gurubu olarak Kırıkkale’ye bir Askeri Birlik Kazandırılması için yapılacak olan her etkinlikte olacağımızın bilinmesini ve bu konu hakkında şehrimizin büyüklerinin emrinde olduğumuzu bilmenizi isteriz.
Eray Ünver/Taraftar Gurubu Lideri
KAMPANYAMIZA DESTEK HER KESİMDEN - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Daltonlar taraftar gurubu olarak Haber71 Gazetesine “Kırıkkale’de Askeri Birlik İstiyoruz” kampanyasını başlattığı için teşekkür ediyoruz. Nüfus ortalamasına göre en çok Şehit veren şehrimize bir askeri birlik isteğimizin çok olmadığını düşünüyoruz. Bakıldığı zaman canıyla, kanıyla bu devlet için her şeyini vermeye hazır olan bu şehre devletimizin de bir şeyler vermesi gerektiğini düşünüyoruz. Sosyal Aktiviteler yürüten taraftar gurubumuzda birçok kardeşimizin işsiz olması nedeni ile bu tür konularda hassasiyetimiz olduğunu bilinmesini isteriz. Kampanya için elimizden gelen her şeyi yapacağımızın bilinmesini ve inanmış şehrin inanmış çocukları olarak bu şehre artı katacak her şeyin takipçisi olduğumuzu tüm kamuoyunun bilmesi gerekir.
Hacı Mehmet Torun/Taraftar
Kırıkkale’ye gönül vermiş bir kişi olarak Haber 71 Gazetesinin başlatmış olduğu kampanyaya sonuna kadar destek veriyorum. Bu hususta Kırıkkaleli bir vatandaş olarak şahsım adına ne yapmam gerekiyorsa yapmaya daima hazırım. Şehrimize taşınacak olan bir askeri birlik ile istihdamın artacağına ve işsizliğin son bulacağına inancım tam. Bu şehrin çocukları için kampanya adına ne yapmamız gerekiyorsa şehir olarak yapmalıyız. Haber 71 Gazetesi bir yol gösterdi, bu yolda her türlü mücadeleyi vererek şehrimize bir askeri birliğin taşınmasını sağlamalıyız. Milletvekillerimize de bu hususta bir çağrı yapmak istiyorum. Siz ne diyorsanız yapmaya şehir olarak hazırız, yeter ki Kırıkkale’ye bir askeri birlik getirin.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x