Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

KAMPANYAMIZA HER KESİMDEN DESTEK VAR

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Oktay Sümer/Eğitim Bir Sen Kırıkkale Şube Başkanı
KAMPANYAMIZA HER KESİMDEN DESTEK VAR - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Haber71 Gazetesini başlatmış olduğu kampanyadan dolayı kutluyorum. Kırıkkale’nin gelişebilmesi için atılabilecek en büyük adım Askeri Birliktir. Şehrin Ekonomisinden, Sosyal Hayatına kadar her anlamda gelişmemizi sağlayacak bir adım olur. Sendika olarak ne yapmamız gerekiyorsa yapmaya hazırız. Oluşturtulacak imza kampanyası gibi her türlü etkinliğe Sendikamız tüm organları ile destek verecektir. Kırıkkale MKE odaklı bir şehir, gelişmesi geliştiriyor, gerilemesi geriletiyor. Bu durumu yenebilecek tek bir hamle Askeri Birlik gelmesidir.
 
Cihan Yılmaz/Emekli-Çiftçi
KAMPANYAMIZA HER KESİMDEN DESTEK VAR - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
1942 doğumluyum, Askerliğimi yaptıktan sonra Kırıkkale’de yaşamaya başladım. Hiç başka bir şehirde yaşamadım. MKE’de çalıştım, Parlayıcı, Patlayıcı Madde taşıdım, Siyaset yaptım, Sendikacılık yaptım, Üst Kurul Delegeliği yaptım. Bu şehrin bütün organizasyonlarını kendi gözlerimle gördüm. Askeri Birliğin önemini o zaman çok anlamadık. Çünkü MKE vardı işsiz adam yoktu, kimse ticarete gerek görmüyordu. Ama MKE nin küçülmesi ile birlikte şehir bir anda boşluğa düştü. Ben aynı zaman da çiftçiyim, arazilerimiz var. Ancak oğlum Bursa’da çalışıyor, İşçi. Askeri birlik olsa burada olurdu. Çünkü nüfus artınca ihtiyaç artar. İhtiyaç artınca istihdam artar. Sonuna kadar destekliyorum.
Murat Emre YILMAZ – Öğrenci
KAMPANYAMIZA HER KESİMDEN DESTEK VAR - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
1992 Kırıkkale doğumluyum. Doğma büyüme Kırıkkale’ de yaşıyorum. Babam da MKEK’ de makina mühendisi. Kendisi 1977 yılından beri MKE’ de çalışıyor keza dedem de MKE’  de çalıştı. Biz bu şehrin insanlarıyız. MKE Kurumu var olduğundan beri bu şehirde işsizlik gibi problem pek olmadı, görmedik. Fakat gerek MKE Kurumunun küçülmesi gerek askeri birlik ve askeri yerleşkenin azalması, işsizlik problemini ve başkente en yakın olan bu kentin bu kadar geride kalmasını olağan kılmıştır. Bu şehrin gelişmesi için hem iş gücünü hem iş ve insan istihdamını artıracak her türlü yardıma ihtiyacını olduğunu düşünüyorum.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x