Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSağlık

Kan sürekli ihtiyaçtır

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kan sürekli ihtiyaçtır - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriYahşihan Kaymakamlığı ve Kırıkkale Kızılay Kan Bağış Merkezi  işbirliği ile Yahşihan’da “Kan Acil Değil Sürekli İhtiyaçtır “  isimli  gönüllü kan bağışı kampanyası düzenlendi.
HALK İLGİ GÖSTERDİ
Kırıkkale Kızılay Kan bağış Merkezi tarafından Yahşihan  Kaymakamlığı içerisine  kurulan gönüllü  kan bağışı kampanyasına   Yahşihan halkının ilgisi ve desteği  büyük oldu. Kan bağışı kampanyası hakkında bilgiler veren Kırıkkale Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Yeter Kaplan, “Kan bağışı kampanyasına destekleri nedeniyle Yahşihan Kaymakamı A.Ferhat Özen başta olmak üzere,  Kamu Kurum ve Kuruluşlarında görev yapan personele ve tüm Yahşihanlı vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Toplanan bu kanlar inşallah ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ulaşarak onların sağlıklarına kavuşmalarına katkıda bulunur”dedi.
KAN BAĞIŞI   TOPLUMUMUZDAKİ DAYANIŞMA ÖRNEĞİDİR.
Kan bağışı kampanyası ile ilgili bir açıklama yapan Yahşihan Kaymakamı A.Ferhat Özen, “Kan bağışı hem insanlık görevi hem de toplumumuzdaki dayanışmanın bir örneğidir. Bugün başkasına lazım olan kan, belki de bir gün bizlere de lazım olacaktır. Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır. Bir damla kan bir hayat kurtarır düşüncesi ile herkesin bu kampanyaya destek vermesini beklerken, kan bağışı kampanyasına destek olan  vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu