Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

KANLI YÜZÜNÜ BİR KEZ DAHA GÖSTERDİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Tüm İşçi Emekliler Dul Yetimler Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Ali Rıza Kamanlı, yaptığı basın açıklamasıyla son günlerde meydana gelen terör olaylarını kınadı. Terör olaylarında ve 15 Temmuz Cuma günü darbe kalkışmasında hayatını kaybedenlere Allah´tan rahmet dileyen Kamanlı,  terörün kanlı yüzünü bir kez daha gösterdiğini dile getirdi.
 
MİLLETİMİZ TEK YÜREK OLDU
15 Temmuz 2016 gecesi, Türkiye yakın tarihinin en hain ihanetlerinden birine uğramış, ancak ülkemizin yıkılmaz devlet geleneği, tek yürek olan siyasi otoritesi, cesur güvenlik görevlileri, gerçeklerin peşindeki habercileri ve Türk halkının sağduyusu bu menfur girişimin başarıya ulaşmasını engellemiştir. Tüm İşçi Emekliler Dul Yetimler Derneği olarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti´nin temel değerlerini, anayasal düzenini ve demokrasi geleneğini tehdit etmeye kalkışan bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz”
 
AŞACAĞIMIZA İNANCIMIZ TAMDIR
“Bu elim olay sırasında hayattan koparılan şehitlerimize Allah´tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralananlara acil şifa diliyoruz. İçinde bulunduğumuz dönemi, Türkiye Cumhuriyeti´ne ve demokrasimize her zamankinden daha fazla sahip çıkarak, yan yana durarak aşacağımıza inancımız tamdır. Bizler Türkiye Cumhuriyeti´ne ve demokrasiye sahip çıkmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyecek, hatta bunu daha güçlü bir şekilde sürdüreceğiz.
Türkiye Cumhuriyeti´nin büyük bir dünya devleti olarak yarınlara dünden daha inançlı bir şekilde yürümesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x