Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Kapı kapı sistem anlatılacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK PARTİ’DE CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ EĞİTİM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

AK Parti hafta sonunda Ankara Arena’da düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması Tanıtım Toplantısı ile referandum startını verirken Kırıkkale İl Başkanlığı teşkilat üyelerine Kültür Merkezinde eğitim toplantısı gerçekleştirdi. Av. Anıl Böke, İlyas Sözeri ve Öznur Usluadam teşkilat üyelerine Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattı.

 

İKİ BÖLÜMDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Hafta sonunda Ankara Arena’da gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması Tanıtım Toplantısına Kırıkkale’den geniş bir katılım sağlandı. AK Parti İl Teşkilatı Ankara Arena’da düzenlenen programa adeta çıkarma yaptı. 25 Mart tarihinde düzenlenen tanıtım programı ile AK Parti’de Referandum sürecine start verilirken İl Başkan Yardımcıları Seçim İşleri Başkanı Av. Anıl Böke, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Öznur Usluadam ve İl Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Sözeri tarafından teşkilat üyelerine Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi anlatıldı. Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya İl Başkanı Mürsel Akçay, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları teşkilatları, Yahşihan ve Bahşılı İlçe Teşkilatları, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle Başkanları katıldı.

 

TEŞKİLATIMIZ SÜRECE BÜYÜK ÖNEM VERİYOR

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin detaylarının anlatıldığı programın iki bölüm halinde gerçekleştirileceğini ifade eden AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, il bölümde Yahşihan ve Bahşılı ile birlikte merkez teşkilatların eğitim toplantısına alındığını ikinci bölümde ise diğer ilçe teşkilatlarının eğitim toplantısına alınacağını dile getirdi. Teşkilatın her kademesinin referandum sürecine büyük önem verdiğini dile getiren Akçay “Teşkilatlarımız bu güne kadar genel merkezimizin verdiği görevlerin tamamını başarıyla icra etti. Bundan sonraki süreçte de verilen görevleri hakkıyla yerine getirecektir. 16 Nisana kadar yoğun bir çalışma dönemine giriyoruz. Bu tarihe kadar bütün zamanımızı referandum çalışmalarına harcayacağız. Sokak sokak, kapı kapı halkımıza cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlatacağız” dedi.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x