Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Kaplan, Genel İdare Kurulunda

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kaplan, Genel İdare Kurulunda

Müsiad Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa Kaplan ve Şube yönetim kurulu üyeleri Aksaray’da gerçekleştirilen 97. MÜSİAD Genel İdare Kurulu toplantısına katıldı. Müsiad Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ile toplantı sonunda görüşme yapan Kaplan, Kırıkkale hakkında bilgiler verdi.

 

İKİLİ GÖRÜŞMELERDE KIRIKKALE’Yİ ANLATTI

Geçtiğimiz aylarda Müsaid Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Şekerli’yi Kırıkkale’de misafir eden MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa Kaplan ve Şube yönetim kurulu üyeleri Aksaray’da düzenlenen 97. MÜSİAD Genel İdare Kurulu toplantısına katıldı. Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Tevfik Güney, Emre Baştuğ ve Muharrem Durusoy’un da katıldığı Genelk İdare Kurulu toplantısında Müsiad Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa Kaplan, Müsiad Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ve Genel Başkan Yardımcıları ile yaptığı görüşmelerde hem Kırıkkale’de yürütülen çalışmalar hem de Kırıkkale’nin genel durumu ile alakalı bilgiler verdiğini dile getirdi. Yaptığı ikili görüşmelerde Kırıkkale’de yürütülmesi planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verdiğini belirten Kaplan, toplantının hem Kırıkkale hem de Müsiad Şube Başkanlığı açısından son derece verimli geçtiğini dile getirdi. Kaplan, hafta sonunu MÜSİAD tarafından organize edilen MÜSİAD Vizyoner’de geçireceklerini belirterek bu toplantıda da iş adamlarına Kırıkkale’yi anlatacaklarını dile getirdi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x