Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Kaplanhan kutsal topraklar yolcusu  

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Kızılay Şube Başkanı Cengiz Kaplanhan, İslam’ın şartı olan Hac görevini yerine getirmek amacıyla veda yemeği düzenledi. Kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden Kaplanhan, herkesten helallik istedi.

 

MUTLU GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADILAR

2 Ağustos Çarşamba günü kutsal topraklara gidecek ve eşi Belma Kaplan ile Hac görevini yerine getirecek olan Kızılay Şube Başkanı Cengiz Kaplanhan,  eş, dost, akraba ve arkadaşlarına yönelik veda yemeği düzenledi. Derya Alabalık’ta düzenlenen yemekte Kaplanhan, kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

 

HELALLİK DUASI YAPILDI

Yemeğe; AK Parti Milletvekili Abdullah Öztürk, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Kırıkkale Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ramazan Çetin, eğitimci-yazar İhsan Akça ve Kaplanhan ailesinin çok sayıda davetlisi katıldı. Yemeğin ardından helallik duası yapılarak, herkesten helallik istendi.

 

ÇOK GÜZEL BİR DUYGU

Daha sonra konuşma yapan Kaplanhan, “İslam’ın 5 şartından biri olan Hac görevini yerine getirmek üzere bu yolculuğa çıkıyoruz. Rabbim, herkese nasip etsin inşallah. Gidip gelememek, gelip görememek var. İnşallah hayırlısıyla gidip geliriz. Bu vesileyle, bizleri kırmadınız davetimize icabet ettiniz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Güzel bir duygu, güzel bir heyecan. İnşallah Allah herkese bu duyguyu yaşatır” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x