Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

Kaptan İsyan Etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Geçen Sezon kazanılan Şampiyonluğun baş mimarlarından Kaptan Uğur Kütük kendisine yapılanlara dayanamayıp sosyal medya hesabından isyan etti.

T.M. Kırıkkalespor Teknik Direktörlüğüne Aleattin Çiçek’in gelmesi ile birlikte ilk 18’e alınmayan ve kamuoyuna antrenmana çıkmadığı lanse edilen Kaptan Uğur Kütük isyan etti.

Hafta sonu oynanan Tire maçından sonra Tribünlerden yine “Yönetim İstifa” ve “Kaptan Uğur” şeklinde tezahüratlar yapılınca Şeref Tribününde Kaptan Uğur’un taraftarı galeyana getirdiği iddia edilerek üstüne yürüdüler. Kaptan Uğur yaşananlara sessiz kalmazken araya girenler tarafından olay yatıştırıldı. Ancak Uğur Kütük aynı günün akşamında Sosyal Medya Hesabından yaşanan olaylara isyan ederek Kaptanlığı bıraktığını açıkladı.

Uğur Kütük Sosyal Medya hesabında “Değerli Arkadaşlarım, Dostlarım ve Kırıkkalespor sevdalılarına bir açıklamadır…..Bugün maç sonrası cıkan protestolar nedeniyle sıkışan bi yönetimin kendi takım kaptanını nasıl suçladığına şahit oldum..Çok üzücüdür ki beni taraftarı galyana getirmekle  suçladılar..Ben bu takımda yıllarca forma giydim Allaha şükür hep başım dik  alnım ak gezdim..Beni bütün Kırıkkale tanır ne futbolumu nede kişiliğimi anlatmama ihtiyaç duymuyorum ve kimseyede bu saatten sonra bişeyler ispatlamak  zorunluluğu hissetmiyorum…An itibari ile de takım kaptanlığını bıraktığımı ve bu samimiyetsiz ortam devam ettikçe de artık oynatsalar dâhide oynamamaya karar vermiş bulunuyorum…Hakkımda çıkan sakat  yada antremana çıkmıyo iddalarıda tamamen yalandır..Beni 1 antremanda görüp kadro dışı bırakan büyük hocamız 1 antremanlada oynatabilecek karara sahiptir sanırım…Bütün Kırıkkale Halkından özür diliyorum geçen seneki takım arkadaşlarım ve kendi adıma…Nedeni bu takımı geçen sene şampiyon yaptığımz için!!! İyi Akşamlar” ifadelerini kullandı.

Kaptanın bu açıklamalarının ardından sosyal medyada Kaptan Uğur için taraftarlar kampanya başlatırken birçok Kırıkkalespor forması giyen oyuncu da Kaptanlarına destek veren paylaşımlarda bulundular.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x