Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSpor

Karakeçili’de futbol turnuvası

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Karakeçili ilçesinde Kaymakamlık Bahar Futbol Turnuvası başladı. Turnuvanın başlama vuruşunu ise Kaymakam Uzun yaptı.

 

SEVGİ BAĞLARINI GÜÇLENDİRMEK

İlçedeki kamu kurumları, okul müdürlükleri, muhtarlıklar, özel sektör kuruluşları ve esnafların katılımıyla kurulan 8 takımın mücadele edeceği turnuvada, maçlar Karakeçili Münir Karaloğlu Şehir Stadında yapılacak. Turnuvanın final maçı ise 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında gerçekleştirilecek. Turnuva öncesi açıklamalarda bulunan Kaymakam Emrah Uzun, temel amaçlarının kamu görevlileri ile halk arasında dayanışma ve sevgi bağlarını güçlendirmek olduğunu söyledi.

 

BAŞLAMA VURUŞUNU KAYMAKAM YAPTI

Böyle organizasyonlarla gençleri kötü alışkanlıklardan bir nebze olsun uzak tuttuklarını belirten Uzun, “Gençlerimiz böylece, telefon ve bilgisayar bağımlılığından uzaklaşıyor. Bundan sonra da sportif etkinliklerimiz devam edecek. Turnuvada dostluğun hakim olması dileğiyle katılan tüm takımlara başarılar diliyorum.” diye konuştu. Ardından Kaymakam Uzun, turnuvanın başlama vuruşunu yaptı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x