Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

KARAKEÇİLİ’DE HUMMALI ÇALIŞMA

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Karakeçili Belediyesi Kış aylarında yaşanan sel felaketlerinin önüne geçmek için hummalı çalışma içerisine girdi.
Karakeçili ilçesinin temel sorunlarından olan yağmur ve sel sularının yer altına alınması için yapılan ıslah çalışmaları devam ediyor. Yavuz Sultan Selim, Fatih Sultan Mehmet ve Yeşil Evler ve Kurtuluş Mahallesinde yoğunlaşan çalışmaların, kış aylarına yetişmesi bekleniyor.
Çalışmaları devamlı başında durarak takip eden Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, Karakeçili’nin en büyük sorunlarından birini daha çözmek için çalışmalarımı yürütüyoruz dedi.
Sel sularının Karakeçili’ye verdiği zararlardan bahseden Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik “Kış aylarında ve İlk Baharda yağan yağmurlar ilçemizde taşkınlara sebep oluyordu. Oluşan selden dolayı vatandaşlarımız maddi olarak zarara uğruyorlardı. Şimdi bu sorunu temelden çözmek için sel yataklarını yer altına taşıyoruz. İnşallah bundan sonra yağmur ve sel sularında ilçemiz sakinleri etkilenmeyecek ve maddi zararlara uğramayacak” ifadelerini kullandı.
Yaklaşık bir ay önce başlayan çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu belirten Özçelik, Karakeçili için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.
 
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x