Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetYaşam

Karakeçili’de sazlı sözlü eğlence

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Karakeçili’de sazlı sözlü eğlence - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriKarakeçili Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel program düzenledi, sazlı sözlü eeğlenceye katılan öğretmenler doyasıya eğlendi.
“TARİHLERİ YAZANLAR ÖĞRETMENLERDİR”
0Kutlama programı kapalı spor salonunda gerçekleştirildi. Karakeçili Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez organize edilen kutlamalarda öğretmenler ve mesleğe yeni başlayan öğretmenler unutulmaz bir gün yaşadılar. Etkinliklere Karakeçili Kaymakamı Mesut Gazi Ambarcı, Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, Milli Eğitim İlçe Müdürü Hasan Özçelik, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Öğretmenlik mesleğini tarihsel bir süreç içerisinde değerlendirmek gerektiğini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Özçelik açılış konuşmasında; “Her ünlü komutanın başarısında kutlu bir öğretmenin payı vardır. Tarihleri yapan da yazanda öğretmenlerdir. Hangi lider öğretmenine saygı göstermişse yücelmiş saygı duyulmuş, hangi lider öğretmenine saygısızlık yapmış ise hakir olmuş zelil olmuştur. Öğretmenlerimizden sıradan insan değil, özgür düşünen bir nesil istiyoruz. Karekeçili tarihi geçmişi ile eğitim ve kültürde marka bir ilçe haline geliyor” ifadelerine yer verdi.
“GENÇLERİN VE EĞİTİM CAMİASININ YANINDAYIZ”
İlçenin eğitimde, “Marka ilçe” olarak adlandırılmasının, eğitimcilerin fedakarca çalışmasına borçlu olduğunu ifade eden İlçe Kaymakamı Gazi Mesut Ambarcı ise, “Başarılı çalışmalarından dolayı tüm öğretmenleri tebrik ediyor, Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” şeklinde konuştu.  Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik ise yaptığı konuşmada, modern, çağdaş, kalkınmış, mutlu ve güvenli bir toplum olmanın yolunun eğitimden geçtiğini belirterek şunları kaydetti: “Yarınlarımızı teslim edeceğimiz çocuklarımızın, gençlerimizin kişisel, sosyal ve kültürel yönde yetişmesinde, topluma faydalı birer fert olarak kazandırılmasında bizlere de önemli görevler düşüyor. Bu anlayışla Belediye olarak gençlerimizin ve eğitim camiasının yanındayız”
“ÖĞRETMEN BİR AYNA OLMALIDIR”
Özçelik şöyle devam etti; “Karakeçili Belediye Başkanı olduğum günden itibaren her bir çocuğun sorumluluğunu taşıdığımı her bir öğretmenin sorununun benim sorunum olduğunu ve her velinin derdi ile dertleneceğimi bilmenizi istiyorum. Öğretmenlik mesleği herşeyden önce bir ideal bir gaye, ve bir hizmet mesleğidir. Öğretmen bir ayna olmalıdır, kendisine bakanlar iyiyi doğruyu hoşgörüyü geleceği görmelidir. Ayna kırık olursa ona bakanlar baktığında pişman olur. Öğretmenin bir ayna olarak kendisine çok iyi bakması gerekmektedir. Bugün öğretmenler gününü kutlamak için burada bir araya gelmiş bulunuyoruz. Bugün buraya katılarak programımıza değer katan tüm öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin günlerini kutluyor, Karakeçili belediyesi olarak bu tür etkinliklerin devam edeceğini buradan belirtmek istiyorum”  Konuşmaların ardından öğretmenlere hediyeleri takdim edildi. Ardından Belediye tarafından organizesi yapılan sazlı sözlü eğlenceye geçildi.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu