Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Karakeçili’deki elektrik kesintileri

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Karakeçili’deki elektrik kesintileri

Karakeçili ilçesinde yaşanan elektrik kesintileri ile ilgili muhtarlar bilgilendirildi. Toplantıda konuşan Enerjisa Kırıkkale Müdürü Mustafa Düzgün, “Karakeçili’deki kesintilerin nedeni, enerji nakil hattının eski olması” dedi.

 

EN AZA İNDİRMEK

Karakeçili Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıda konuşan Enerjisa Kırıkkale Müdürü Mustafa Düzgün, hedeflerinin iş sağlığı ve güvenliği ile müşteri memnuniyetini sağlamak, teknik ve ticari hedefleri gerçekleştirmek olduğunu söyledi. Düzgün, elektrik olmadığı zaman insanların bütün programlarının sekteye uğradığını ve bunun için kesintileri en aza indirmek için çalıştıklarını belirterek, şöyle konuştu:

 

NAKİL HATLARI ESKİ

“Karakeçili’deki kesintilerin nedeni, enerji nakil hattının eski. Olumsuz hava koşullarında ve hatta dışarından temas ve kuş çarpması gibi durumlarda kısa süreli geçici arızalar meydana gelmekte. Alternatif hattında yetersiz olması nedeniyle de kesintiler yaşanmakta. Sorunun çözümü konusunda yeni proje ve çalışmalarımız var.” Muhtarlar da ilçede elektrik kesintilerinin senelerdir sürdüğünü ve sık sık kesinti yaşandığını ifade ederek, Karakeçili’nin ticaret merkezi olması nedeniyle esnafların ve vatandaşların sıkıntılar yaşadığını kaydetti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x